Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 09. Siječanj 2018. 08:26
    barbs
    09. Siječanj 2018. 12:37

Yel, ima dana kad su kreveti ne napravljeni, pod nije usisan, sudje ceka od jucer... sve ovisi koliko mi Diego dozvoli... a ima dana, kao i danas, da stvarno puno stignem... 😊😊😊😊😊

• Mamuka
    09. Siječanj 2018. 23:13

Cure kakvo je stanje danas?
    Kod nas je danas malo mirnije, bar na onom frontu s miskom. Danas je poprilicno OK sa spavanjem i ne navlaci mi sisu svako uru ipo. A od proljeva smo dosli do 2. dana bez kakanja. Nikako na zelenu granu 😂
    Micica je danas pak dobila malo po guzi i za kaznu sam joj oduzela cucu (nju valjda voli vise i id mene i od cace 😂) jer je prekardasila sa svojin inatom i prkosom. Ta ce radije da je po guzici natamburan nego popustit pod mojin naredbama. Bog nek mi bude na pomoci jer ta mala je gora od ikakvog magareta. 😅

luce <3
    10. Siječanj 2018. 00:20

Nera je danas super bila, popodne je odspavala 2 puta po3h vidit cemo sta noc nosi 😂😂
    U Ivana iz jedne krajnosti u drugu, a misko mali... Btw dva miseca danas, veliki decko... Kako vrime leti 😍😍

[OBRISANO] 10. Siječanj 2018. 08:11
    Barkleys
    10. Siječanj 2018. 08:46

Mamuka

Cure kakvo je stanje danas?
    Kod nas je danas malo mirnije, bar na onom frontu s miskom. Danas je poprilicno OK sa spavanjem i ne navlaci mi sisu svako uru ipo. A od proljeva smo dosli do 2. dana bez kakanja. Nikako na zelenu granu 😂
    Micica je danas pak dobila malo po guzi i za kaznu sam joj oduzela cucu (nju valjda voli vise i id mene i od cace 😂) jer je prekardasila sa svojin inatom i prkosom. Ta ce radije da je po guzici natamburan nego popustit pod mojin naredbama. Bog nek mi bude na pomoci jer ta mala je gora od ikakvog magareta. 😅

Hahaha. Micica te ljuti. Joj, joj. 
    Imam pitanje vezano za proljev, moja čudno kaka, zlatno, senfasto, ali bude baš obilato i često. Zbunjuje me to obilato. I smrdiii. Ima grudica onih od mlijeka unutra pa ne djeluje tekuće. Jel to proljev? Oprosti na detaljnom opisu XD XD XD 

Barkleys
    10. Siječanj 2018. 08:50

Yel

barbs, bome si vrijedna!
    Ja samo krevet spremim :D
    Kako kad me uhvati i volja i da je mali miran
    A i ima ih u kuci pa nek si glancaju ako im pase
    Skuham koji x, a i to me ne ferma previse (pa se netko okolo zali kako ne kuham, neka neka… ;))

Ja ni krevet XD XD 
    Kada stignem pospremim po stanu, ali većinom se to spremanje odnosi na tekuće stvari, vezano za malu... Evo neki dan sam skinula i oprala zavjese. To li je onak bio najveći pothvat do sad XD XD xd

[OBRISANO] 10. Siječanj 2018. 09:51
  • Mamuka
    10. Siječanj 2018. 12:46

Hedge to nije proljev, to je normalno. Proljev je jako vodenast i sluzav i zelen. I tesko da ce ostat u peleni jer tomizketinpod pristiskon i uvik negdi pelena pusti. Koristim pampers i pufies (meni najbolje pelene) i nijedne to ne uspiju sacuvat unutra. Sve sta nije bas vodeno i sluzavo i ima neku teksturu “kremastu” (ogadit cu vam sve kremasto 😂😂) je OK. Kod dojenih beba i zelena boja je OK.

kleaiva
    10. Siječanj 2018. 13:25

Bokic curke! Evo da se i tu javim😊
    Maco zao mi je sto je muz moaso ici i dobro je sto si se spakirala kod svojih dok se ne priviknes.
    Yel drago mi je da si se odlucila maknuti...alo budes trebala pomoc samo pitaj😊
    Mamuka nista ne djeluje kod tog prkosa i inata...prisla to s Lanom i nju sam znala po guzi ali nista od toga be bi dobila osim jos goru stvar...samo bi se ja jadno osjecala. Sad isto prolazim s malcem😞😞😞 uzas zivi...proci ce za god i pol😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI