Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    13. Studeni 2017. 14:45

Mamuka sad ces se bar odmorit malo 😉

Barkleys
    13. Studeni 2017. 14:51

Sanjchi - znam da nije slično ko tvoja situacija, ali možda ti pomogne  Imam problema s kakanjem, teško kakam usprkos juhicama, kompotima i inim stvarima... ugl, par puta mi je nakon kakanja iskočila "loptica" i naravno sva u panici, odmah tuširanje, napipavanje i slično. Ugl, meni ti se ta loptica ako se i pojavi onda nestane, odnosno "vrati se" kroz pola h i ne boli me. Do sad sam mazala samo melemom. I to ne znam jel mi pomoglo jer se ona jel sama vrati.. Cure su mi savjetovale svakakve kreme i masti protiv hemeroida, ali nije mi se javila ta loptica već tjedan dana 
    Dobro da si me podsjetila, mogla bi si kupiti neku kremu/mast jer očekujem lopticu nakon poroda kao stalnog gosta.  

[OBRISANO] 13. Studeni 2017. 14:55
    [OBRISANO] 13. Studeni 2017. 14:58

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 13. Studeni 2017. 15:01
    [OBRISANO] 13. Studeni 2017. 15:09

kleaiva
    13. Studeni 2017. 15:32

Curke ja danas bila na pregledu u TA, sve je ok, jos zatvorena, beba je malo spavala na ctgu al kad ju je sestra protresla lupala je ko luda😂😂😂😂
    Kako ste mi vi ostale?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 13. Studeni 2017. 15:32
    kleaiva
    13. Studeni 2017. 15:36

Yel…meni je bio dr. Roki danas isto vrlo drag i umirujuc...ugl. kako on kaze porod ili ce ici, ili nece pa na carski. 😊 ne forsiraju bas na silu ako se vidi da ne ide. Ja sam s oboje imala termin u nedjelju i onda ti se ide na termin u radaonicu na pregled. Obavis tamo ctg i sve ostalo ko u TA. I sad mi je opet termin u ned i isto tako ce biti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 13. Studeni 2017. 15:37

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI