Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:09

Mc_mouse bas mi je za sta je Toni pobra streptokok. Virujen da ti nije lako bit sad kuci bez njega, ali strpi se malo i brzo ce to proci. Mozda ne bude tako jaka zaraza pa on to brzo prebrodi.
    Jel ima temp ili su ga samo u krvi ocitali?
    Al danas iz sve puste lijekove bit ce to dobro. Drzi se! Tu smo za tebe 🤗❤️
    Bome ima vas kandidata za vikend....
    Yel spremaj se polako da je to to. Al s obzirom da si vec malo otvorena i da ispada cep mislim da ce to bit dobro skroz. Samo hrabro! Mozes ti to! 😉
    Luce suosjecam s tobom. Al jos koji dan pa ces uskoro vidit i ti svoje noge 😂😂
    E kako mi je bilo super u sub il ned kad sam napokon mogla vidit izbliza svoje potkoljenice😂😂
    Cini mi se da san i ja tribala bit pametnija i akcijom pokrenit stvari.... al stvarno sam bila ko kit i nisam bila od volje nikako. To bi bas bilo na silu. A ne mogu to. 🤣
    Sanjchi Luce je preslatka. Micica je imala isti kompletic i jos jedan takav samo sa Minnie. Bas su mi bili fora. 😍

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 14:11
    Barkleys
    16. Studeni 2017. 14:12

Ja mislim da meni taj čep pada već danima. Ali je suzav i komad. Onak kad ga pokupim wc papirom mogu ga onak tresti. Ne znam, ako je to uopće čep jer je bijeli. A skoro svaki dan ispadne komadić. Svi pričaju o žilicama, rozom, smeđem... Moj je bijeli. A ako nije čep, kakvi su to onda komadi k vrpcu? Sinoć me opet stezalo i bolilo dole, ali ništa pravilno i smirilo se navečer. Joj, valjda sam zaslužila bar cm. Meni je sutra termin! 

• Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:12

Ajme sinoc sam stala na vagu.... jao meni!!! U plusu sam cili 7kg. Uzas uzas 😱😱😱😱
    Znaci porodom sam izgubila sam 6kg a beba je sama bila 3600g.
    Kad pomislim koliko kila moran stirat doli place mi se.... 😥😥😥

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 14:14
  • Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:17

Asti Luce ta mala ce bit bas komad cure 😂
    Bome njoj je tamo bas lipo. Mslin da bi mogla
    ti jos koji dan sacekat. 🙈
    Jel doktor sta reka misli li da bi ti moglo uskoro krenit??
    Ne znam sta i kako al cini mi se da oni to dosta dobro sad pogode...

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 14:21
    [OBRISANO] 16. Studeni 2017. 14:27
  • Mamuka
    16. Studeni 2017. 14:45

Yel to ti je sigurno cep. Meni je ispa skoro u komadu i jedan dio, vjerojatno onaj prema van, je bio tako smedjkast. Onaj dio prema unutra bas krvav sa svjezom krvi. Tako da vjerojatno je to kod tebe taj “vanjski” dio poceo ispadati.
    Jos malo akcije i ic ce to ekspres 😉😉
    Nazalost poznajuc moj metabolizam bez prave dijete i treninga nista. Dok ja jeden sve i dok ne treniran nece tajnbroj nizbrdo sigurno.
    A sad iman 12kg plusa koje moran stirat. 5 viska 
    prije trudnoce i 7 od trudnoce.
    Stomak mi se super smanjio i otok mi spa. Samo salo me tooooliko voli da se ne zeli odvojit od mene 🤣🤣

Barkleys
    16. Studeni 2017. 15:04

Yel

Hedgehog,

I meni je prije koji dan islo tak bez krvi, komadici.
    Ovo danas uopce nije bijelo nego fuj smedje crvenkasto. Mozda je i nakupina krvi jer sam imala hematom na posteljici..

Aj Mamuka, hvala na ohrabrenju 🙏🏻❤️

Znači iiii uskoro bi i meni moglo smeđe? Tako i meni svaki put na ctg pišu pripremni/inicijalni...jesu ti špičasti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI