Drage mamice,trudnice. Jucer sam bila na pregledu,beba je odlicno,imali smo malo detaljniji uzv obzirom da smo usli u 19tt, mjere bebe i tezina odgovaraju cak za malo vise od tjedna u kojem.smo sad,saznala sam da je mali pisonja i lijepo se razvija. Medjutim,gin me pitala zelim li raditi anomaly scan, na sto sam ja rekla da ako je beba kako ona kaze dobro i pokretljiva, ne zelim,tj ne smatram da je nuzno potrebno. Da li da ipak odem privatno ili ne,kakvog ste vi misljenja o tome? Hvala
Pa trazi ponovno doktoricu. Iskreno nisam u HR vodila niti jednu trudnocu, ali koliko znam da se to ne placa ako ides ginici prek socijala, a privatno ces platiti. Zakaj bi placala??? Recimo ja sam u DE, i ovdje se apsolutno sve placa, u prvoj trudnoci ga nisam radila, imala sam tada 32god, a ovdje ga preporucuju raditi iznad 35god. Sad u ovoj trudnoci sam bila za Bozic dolje bas u vrijeme kad je preporucljivo napraviti anomaly pa sam otisla privatno na pregled gdje mi je napravljen anomaly u sklopu pregleda, i za to ovdje mogu dobiti povrat novaca. Ja bih nazvala svoju ginicu i rekla da sam se predomislila, ako ipak zelis napraviti anomaly.
idi na anomaly, dobiješ i slikice u 4D, a i besplatno je ako doktorica da uputnicu i radiš u bolnici. a i muž može s tobom na pregled bez problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji