'Jedva sam preživjela putovanje u Dubai s dvomjesečnom bebom'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Jaska2

    Jaska2

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Predivni su!

  • Avatar Didi19

    Didi19

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Sorry, jedva si prezivjela putovanje jer si bila neorganizirana i u panici. Onda jasno da je i klinac osjetio tvoju paniku, pa je dobio proljev. Ja sam s mojom bebom putovala kad je bila stara 8 tjedana otprilike istu udaljenost kao i ti i sve je bilo OK. bas zato sto nisam oko niceg panicarila.

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Mi smo prvi put putovali sa 13 dana, a drugi put sa 6 tjedana I treci put s 8 tjedana. Bebonja je cijeli put svaki put odspavao I nikakvih problema nismo imali. Sve zavisi od bebe do bebe. Neke podnose put neke ne.

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

  • MissLee

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Problem nije bio u bebacu, nego sto sam ja bila jako slaba jer sam i dalje imala bolove dok sam ga nosila i nisam spavala nocima, a put je trajao 14 sati. Nazalost, imala sam previse stvari u rukama i bilo mi je jako tesko presjedati bez da mi itko moze pomoci. Jos mi se i strgala ona nosilica :D Zato mi je to sve tesko palo fizicki i psihicki. Ian je inace bio dobrica i spavao vecinu puta. Prva dva mjeseca imao je proljeve i grceve nakon dojenja, nesto mu je u mlijeku tesko padalo na zeludac. Ali nikad mu nije pelena skroz procurila kao taj dan. Najgora mi je cinjenica bila da mu je odjeca bila mokra nakon povracanja pa sam se bojala da ce se prehladit od one klime u avionu. Sve u svemu, bilo bi mi puno lakse da sam imala nekoga tko putuje samnom i moze mi pomoc. Ali kako se kaze, sve je dobro sto se dobro svrsi :)

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Kako god ja ti se divim, mi smo s malcem putovali al muž i ja zajedno, autom i da ne spominjem to je nešto totalno drugačije nego ti i bebač sami po raznim aerodromima, avionu..ufff evo ja ti se divim da si dijete uspješno, unatoč silnim nezgodicama ;) dovela na odredište! ;))) P.S. Mali je presladak i cijela ste zgodna obitelj.

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    Nije lako covjeku samom putovati, kamoli kratko nakon poroda sa malom bebom I to prvom. Psihicki treba to izgurat I ne dat se izbacit iz takta jer svakakav put je sam po sebi stresan.

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.