Evo ovako imam veliku nedoumicu kasni mi i simptomi su tu jucer sam napravila test i bio je pozitivan jutros sam opet odlucila napraviti test i negativan je ima li itko iskustva s tim? Hvala puno unaprijed
Drage, prije 3 dana uradila sam test na trudnocu clearblue, u roku 10 min pojavio se plus slabo vidljiv, i na dan ocekivane menstruacije tj. juce sam uradila isto test negativan je bio i dobijem menzes. Sad me sve buni i razocarana sam.
Evo ovako imam veliku nedoumicu kasni mi i simptomi su tu jucer sam napravila test i bio je pozitivan jutros sam opet odlucila napraviti test i negativan je ima li itko iskustva s tim? Hvala puno unaprijed
Ja sam uradila test clearblue u roku 10 min pojavio se slabije vidljiv al vidljiv plus, i na dan ocekivane menge uradim test na prvu jutarnju negativan i dobijem taj dan mengu. I ja sam zbunjena i razocarana.
Cb je smeće od testa
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Da, moguce je, iako sam prvi test zanemarila jer pise da nakon 10 minuta se ne ocitava rezultat, jer doslovno iz znatizenje sam ga izvadila iz smeca nakon 10 min da se uvjerim. Nadam se da ako je bila biohemijska necu imat problem, jer sad sam se malo i prepala 😭😭
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji