Želim bebu, neznam kako reći dečku

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dreamcatcher22
    08. Svibanj 2016. 21:47

Pozdrav, nova sam na forumu, nemam s kime pričati o tome jer mi svi govore " ma što će ti djete, uči i živi život ".. Naime, ja se potpuno drugačije osjećam. Imam 22 godine, i jako želim djete.. Gledam moje kolegice kako su sretne i u meni se valjda probudio majčinski instinkt.. Imam dečka , njemu je 32 godine .. Neznam kako da započne temu o djeci da čujem njegovo stajalište, pa bi vas pitala, kako da pokrene temu sa dečkom a da se on ne prepadne .. Kakva su vaša iskustva po tom pitanju

20. Veljača 2018. 21:17

Dreamcatcher22

Pozdrav, nova sam na forumu, nemam s kime pričati o tome jer mi svi govore " ma što će ti djete, uči i živi život ".. Naime, ja se potpuno drugačije osjećam. Imam 22 godine, i jako želim djete.. Gledam moje kolegice kako su sretne i u meni se valjda probudio majčinski instinkt.. Imam dečka , njemu je 32 godine .. Neznam kako da započne temu o djeci da čujem njegovo stajalište, pa bi vas pitala, kako da pokrene temu sa dečkom a da se on ne prepadne .. Kakva su vaša iskustva po tom pitanju

Vidi draga ja kada sam htjela da pocnemo na bebi izravno sam pricala sa dragim i rekla sam mu dragi ja zelim poceti raditi na bebi i od tada radimo na bebi vec 11 mjeseci i nadamo se da je ovaj mjesec dobitan.
    Tako da ti iskreno preporucam ako zelis djete razgovaraj sa dečkom sigurno ce prihvatit to sto zelis i razumit te.
    L.p <3

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:52

Ak ti ne znas kak pricat sa svojim deckom,onda kak moze itko drugi znat? Mislim,zelis dijete s nekim s kojim se bojis bit iskrena..pa super

• ANYMANY
    23. Veljača 2018. 20:23

Bez straha, reci mu. I to je to. Ako je on osoba sa kojom želiš život, onda nebi trebala imat problema razgovarati sa njime.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.