Jak refleks sisanja! Pomoc!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    25. Veljača 2015. 11:52

Ne znam ako ce sto pomoci, ali, meni je bebonja imao faze kad je hranjenje bilo dar mar pravi. Pa bi jeo pa ne bi (nevezano za skok). Bilo je navlacenja s njim, pa odvracanja pozornosti s necim, samo da nesto pojede. Pa vristi jer bi jeo, pa pljune van, pa ne bi jeo, pa opet bi. Doslovno navlacenje. Tada sam mislila da ga mozda zubi muce, ali izgleda da mu je to samo faza bila, kako I zasto je bilo tako ne znam, ali proslo je, sad samo cekam ako ce ga uloviti opet...Ili nadam se ne. :)

14.06.2014. L ♥

• Didi21
    25. Veljača 2015. 15:36

Joj sve prodje onda dodje nesto drugo  hehe, ja isto mislim da to nema veze sa skokom. Ona bljucka, ne tako cesto ali ako ju se stavi u  lezeci nakon hranjenja bljucne i cesto kad podrigne cujem da joj se mlijeko dize sa zrakom, ishoda su dva, bljucne zgrusano mlijeko ili proguta zrak. ona je puna a hoce jest a nemoze, ma show. I onda mi mame ludimo. Nista ja se veselim podoju da upalim tv na  mute i zvirkam okolo dok ona jede...jednog dana nadam se.  dosta utjece i nje a nervoza jer nece ni da spava a spava joj se. Ma mala ima tek 3 mj ko da ima 3 god. 😨😇

Nikad, ama baš nikad nemoj prestati slijediti svoje snove...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani