Izgledala sam bolje od Kate kad sam izlazila iz rodilišta

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jadranka.alac

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Draga Jasmina, drago mi je da je netko i ovu temu pogledao realno s druge strane. Nema razloga da se netko u trudnoći udeblja sto kila i da ih kasnije deset godina pokušava skinuti. Čak naprotiv! Da, beba je najvažnija u trudnoći, ali ništa manje važna nije mama koja pazi šta jede, koliko jede, kada jede i koja se nakon poroda osjeća dobro i samopouzdano jer ne mora nositi 10 nalijepljenih kila na sebi. Osim toga, za trčaranje za djetetom bitno je biti u dobroj kondiciji, a netko s deset viška jer je poštovao onu najveću glupost da “u trudnoći moraš jesti za dvoje”, sumnjam da puca od kondicije.
    Moj osobni primjer: otišla roditi s 13 trudničkih kg, iz rodilišta izašla s predtrudničkom težinom, mali je rođen s 4,5 kg, nikad bolestan. A sve to bez izgladnjivanja, bez prežderavanja, s malo lagane tjelovježbe i puno tekućine, voća i povrća. Je, vjerojatno sam jedna od onih sretnica, ali i da nisam, vjerojatno si ne bih dopustila dobiti 25 kila u trudnoći jer to jednostavno nije dobro ni za mamu ni za bebu, ni na kratke ni na duge staze. Dobar članak!

  • Simply Anna

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Sve žene su različite, pa tako im se i tijelo različito mijenja tijekom i nakon trudnoće. Fotke pravih mame nakon poroda ili prikaz utegnutih žena s naslovnica kao mjerila kako žena treba izgledati nakon poroda su apsurdne!
    Ja sam u prvoj trudnoći dobila 13kg u drugoj 11kg, ali nikad nisam ni bila mršavica pa ni sada tako ne izgledam, jednostavno nisam taj tip građa a ruku na srce od uvijek imam 5kg viša s trudnoćama ili bez njih. S druge strane primjer mojih kuma jedna je oduvijek bila mršava, vitka i dogode joj se u kratkom vremenu dvije trudnoće i problemi sa šećerom i dogura do 30kg viška u trudnoći. JBg! Druga kao da nikad i nije bila trudna, trbuh ravan, mišići se ocrtavaju i nakon samog poroda. I što sad koja je to od nas prava mama i koja to ima tijelo koje je mjerilo prave majke!?!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.