IVF Blizanci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    IvonaSi2509
    10. Prosinac 2024. 00:31

Otvaram temu IVF Blizanci kako bi čula iskustva cura koje su odlučile da bi 2 embrija,zatim kako je protekla trudnoća,što sve taj dio nosi.Svaka,priča,savjet,bilo što je dobro došlo ❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

• maki07
    12. Travanj 2025. 10:35

Pozdrav! Ta sam 🙆🏻‍♀️
    Ne mogu pricati kako je protekla trudnoca jer sam niti na pola puta, ali evo trenutno imam problem sa skracenim cerviksom. Kazu da blizanci rade jaci pritisak na cerviks i da je zato on meksi i ranije se pocnes otvarati. Tako da sam sada na strogom mirovanju vec od 17.tjedna.
    Osim toga, imala sam oko 9 tjedna krvarenje, ali za to je bio kriv hematom.
    Blizanke su super, za sad se odlicno razvijaju, sada ih je jedini cilj ostaviti sto duze u trbuhu.
    Zasto sam vratila dvije blastice? Jer ne zelim vise nikad prolaziti sve postupke, bockanja, iscekivanja bete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.