Implantacijsko krvarenje ili trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Afroafro

    Afroafro

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav curke!
    Ovak, mengu trebam dobiti za 4 dana, znaci svakog 1. ili 2. u mjesecu, imam policistične, hormoni u redu, osim testosterona koji je povišen, spontani prošle godine bez kiretaže.
    Situacija je slijedeća: jučer ujutro na wc-u, smeđi iscjedak, nakon toga, prozirni sa krvavom žilicom,tokom dana na dnevnom nešto malo smeđeg. Danas ujutro jače i smeđe, dosta gušće nego prije, bez komadića.jučer boluckalo, nisam trebala tabletu, a danas bez bolova, ali osjetim da se neš dešava dolje Neznam kak objasnit.
    Ginić mi radi tek od 4, a ne želim se sad mučit s hitnom i taksijem dok mi dragi ne dojde s posla.
    Što bi to moglo biti?
    Hvala! ☺️

  • Senny

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Draga Afro,

    Kod mene je slična situacija, menstruacija kasnila 5 dana, test bio negativan, onda se počeo pojavljivati taj smeđi iscjedak na dnevnom ulošku, evo danas je 3-4 dan kako imam taj smeđi iscjedak, prva dva dana samo na papiru, a vec dva dana i na ulosku. Danas je opet test bio negativan. Naručena sam kod doktora, ali me interesuje da li ne neko imao slično iskustvo? Da li je to možda zbog PCOS i hormona? 😕

  • Avatar Afroafro

    Afroafro

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Senny, u puno slučajeva je to tako. Pretpostavljam da si hormone već vadila. Sve ovisi od tih f…… hormona. Baš su zeznuti. Moje M još nema na vidiku. 😏 Tko će ga znat što je. Niti ginić još ne vidi dok ne prođe očekivano vrijeme M. Hm! 🤔

  • Aleksandra123

    Broj poruka: 79

    Prijavi adminu

    Počela sam da krvarim a išla sam na transfer i išla sam vadit hcg betu 17 54 a krvarim neznam što da radim jel neko možda razume a rekli su mi da se ne vidi na ultrazvuk dal može neko da mi razjasni

  • Aleksandra123

    Broj poruka: 79

    Prijavi adminu

    Dal neko razume nek mi pomogne

  • Avatar aurora12

    aurora12

    Broj poruka: 817

    Prijavi adminu

    Kad si vadila betu i kad je pocelo krvarenje? Je li krv smeda ili crvena/svjeza i imas li ikakve bolove? Jos je prerano da bi se trudnoca vidjela na ultrazvuku. Ako mozes otidi na hitni ginekoloski ili nazovi ginekologa pa ce vjerojatno dati duphaston/utrogestan. Betu treba ponoviti 2 ili 3 dana nakon vadenja (najbolje u isto vrijeme) da se vidi napreduje li trudnoca kako treba.

    👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.