Ida Prester fotkom sina izazvala veliku raspravu o cijepljenju

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ana Donna

    Ana Donna

    Broj poruka: 638

    Prijavi adminu

    Ida misli da zna, a nema pojma, šta se petlja u neke teme o kojima ne zna ništa! Super ti cijepi, a druge ostavi na miru! Ona kao javna osoba ne bi uopće trebala objavljivat slike ovako uznemirujućeg sadrzaja, sram ju može bit, još drugim roditeljima soli pamet! Cijepi sebe u svoju guzicu! A drugi put bolje zagrli dijete umjesto da mu guraš taj mobitel pod nos

    [lilypie.com]

  • fantasia

    Broj poruka: 80

    Prijavi adminu

    Nitko si ne bi trebao dati za pravo prozivajuci nekoga o tome sto je napravio ili nije, u ovom slucaju cijepio/ne cijepio, i isto tako si dopustiti komentar “nema pojma”.
    Ne kaze se badava “upoznaj, zatim sudi”.
    Ida vjerojatno ima svoje razloge zasto je cijepila i eksponirala to javnosti. Isto tako bi i netko xy tko je protiv cijepljenja (ako ste citali komentare ispod Idinog posta, mogli ste vidjeti da ima nekoliko zestokih pobornika protiv cijepljenja).
    Ako su roditelji odlucili cijepiti ili ne, sumnjam da ce jedna, u ovom sucaju Ida, to promijeniti.

  • Avatar Tinchyca

    Tinchyca

    Broj poruka: 590

    Prijavi adminu

    Bravo Ida! Oduvijek su se djeca cijepila. Što je više različitih teorija zavjere i teorija o štetnosti cijepljenja, smanjio se samo broj cijepljene djece. Nažalost bolesti i nuspojave koje navodno cijepljenje donosi nisu se smanjile iako se smanjio broj djece koja nisu cijepljena. Ako znanstvenici i sami doktori cijepe svoju djecu i ja ću svoje. Više ću vjerovati njima nego nekolicini koja ima teorije koje nisu znanstveno dokazane. A ja u slikama ne vidim ništa uznemirujuće. Možda su nekima manje uznemirujuće  slike malog djeteta oboljelog od ospica… Svatko ima pravo na mišljenje i pravo iznjet isto. Isto kako pobornici teorija o štetnosti cijepljenja stalno iznose svoje pa tako i Ida ima pravo iznjeti svoje mišljenje. 

    💙30.06.2018 💙 Noa💙
    [lilypie.com]

  • Avatar Noemi

    Noemi

    Broj poruka: 188

    Prijavi adminu

    Tinchyca, potpisujem od rijeci do rijeci. 
    Moja kuma je iz Dubrovnika.. tamo je najgora situacija sa necijepljenjem.. jer tamo mame i udruge “znaju” vise od svih doktora i stručnjaka zajedno.. 
    Mislim, neka svatko radi sto hoće al nek ne pljuju po medicini i tim stvarima oko cijepljenja jer medicinski nema dokaza da uzrokuje autizam, dijabetes.. slučajevi sami za sebe su puka slučajnost i ta djeca bi oboljela i da se nisu cijepila! 

    [lilypie.com]

  • Avatar natar

    natar

    Broj poruka: 332

    Prijavi adminu

    Nisam znanstvenica ni doktorica, ali sam dio srodne struke.
    I da, vjerujem i znanstvenicima i doktorima da treba cijepiti djecu. Napredak znanosti i medicine su nam omogucili i osigurali da se iskorijene bolesti od kojih se nekad masovno umiralo. Nas zadatak u ovom slucaju je odrzavanje visoke stope procijepljenosti.
    Proizvode li se u svijetu i danasnjem drustvu zeljnom brze zarade nekvalitetna cijepiva? Sigurno.
    Ali isto tako sigurno na nase trziste, i opcenito EU trziste, tesko da moze doci neprovjereno cijepivo (i bilo koji drugi oblik lijeka) koje nije u skladu s normama i specifikacijama. Zato u Hrv postoji HALMED i ja osobno ne sumnjam u kvalitetu cijepiva kod nas.
    Uostalom, zasto vam ne smetaju moguce nuspojave kod drugih lijekova, samo kod ovih cijepiva? Mnogi, ma vecina drugih lijekova ima i puno gore moguce nuspojave, ali o tome jos nitko nije napravio teoriju zavjere pa je onda sve ok!
    Mozda cijepljenje ne bi trebalo biti obavezno, ali edukacija svakako da. Pritom mislim na strucnu, a ne google samoedukaciju.

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.