Imam sina od 5,5 mjeseci i u zadnje vrijeme su mu stalno hladne ruke i noge ( više ruke)..bez obzira na temperaturu u prostoriji...slini i gura ruke u usta pa mu ih to rashladi malo ali i noću dok spava su mu rukice led ledeni.....ima li ko kakvo iskustvo ....????????????
Kolko sam citala po stranicama za trudnice vele da je normalno to za malu djecu valjda do godinu dana il tak nesta jer djeca imaju slabiju cirkulaciju... I mi imamo isti problem...
Kod nas isto-to je zato što ime se još nije izregulirala temperatura tijela i cirkulacija-jučer mi je sve rekoa pedijatar, izbombardirala sam ga pitanjima! Djetetu smao obucite čarapice i stavite toplu dekicu i ugrijati će se. Sve je to normalno. Ja imam malenoga Mihaela od mjesec i pet dana i skoro pa uvijek su mu hladne rukice, noge ne toliko.
Duna isto ima hladne rukice, uvijek nosi čarapice pa su nogice okej, a rukice su hladne dok spava, dok je budna je ovak i onak stalno na meni pa ju grijem jer mi je grozno to kaj su joj hladne ruke.
Maleni noću spava u vreći i čarapicama pa su noge tople..a rukice mu budu hladne do lakta...po danu mu znam ugrijat malo rukavice i utoplit ruke......
I mojoj Lotte su hladne rukice...još ju umotam u dekicu,onak skroz...ko tortilju...al svejedno ona ih izgura nekak van...a s nogica stalno skida čarapice...kak to riješiti?
Ninach...tak i moja...stalno je u tom jednodjelnom s nogavicama al nekak joj volim i čarapice imat na nogama...al baš to šta ti kažeš uspije ih zgurat dolje ja uopće ne znam kako
Zato što većinom trljaju nogicu o nogicu i tako ta čarapica ispadne Nemojte se zabrinjavati, normalno je da bebice imaju tako hladne rukice jer još si ne mogu u potpunosti regulirati temperaturu i od tud to.
Sortiraj odgovore
Najstariji