Hladne ruke i noge

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MrSandrica
    30. Prosinac 2014. 15:33

Imam sina od 5,5 mjeseci i u zadnje vrijeme su mu stalno hladne ruke i noge ( više ruke)..bez obzira na temperaturu u prostoriji...slini i gura ruke u usta pa mu ih to rashladi malo ali i noću dok spava su mu rukice led ledeni.....ima li ko kakvo iskustvo ....????????????

krafnica
    30. Prosinac 2014. 18:05

Kolko sam citala po stranicama za trudnice vele da je normalno to za malu djecu valjda do godinu dana il tak nesta jer djeca imaju slabiju cirkulaciju... I mi imamo isti problem...

Igorovabebica
    08. Siječanj 2015. 21:07

Kod nas isto-to je zato što ime se još nije izregulirala temperatura tijela i cirkulacija-jučer mi je sve rekoa pedijatar, izbombardirala sam ga pitanjima! Djetetu smao obucite čarapice i stavite toplu dekicu i ugrijati će se. Sve je to normalno. Ja imam malenoga Mihaela od mjesec i pet dana i skoro pa uvijek su mu hladne rukice, noge ne toliko.

MalaMuca
    09. Siječanj 2015. 09:58

Duna isto ima hladne rukice, uvijek nosi čarapice pa su nogice okej, a rukice su hladne dok spava, dok je budna je ovak i onak stalno na meni pa ju grijem jer mi je grozno to kaj su joj hladne ruke.

MrSandrica
    09. Siječanj 2015. 20:20

Maleni noću spava u vreći i čarapicama pa su noge tople..a rukice mu budu hladne do lakta...po danu mu znam ugrijat malo rukavice i utoplit ruke......

cloudy
    10. Siječanj 2015. 14:49

I mojoj Lotte su hladne rukice...još ju umotam u dekicu,onak skroz...ko tortilju...al svejedno ona ih izgura nekak van...a s nogica stalno skida čarapice...kak to riješiti?

cloudy
    10. Siječanj 2015. 15:46

Ninach...tak i moja...stalno je u tom jednodjelnom s nogavicama al nekak joj volim i čarapice imat na nogama...al baš to šta ti kažeš uspije ih zgurat dolje ja uopće ne znam kako

renata6
    10. Siječanj 2015. 16:10

Zato što većinom trljaju nogicu o nogicu i tako ta čarapica ispadne Nemojte se zabrinjavati, normalno je da bebice imaju tako hladne rukice jer još si ne mogu u potpunosti regulirati temperaturu i od tud to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.