Hematom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Imstah
    10. Kolovoz 2023. 21:43

kako ide? i mi muku mučimo sa hematomom, već 3tj krvaruckam po sitno, neki dan je bilo čak i ugrušaka i svašta.. ali na hitnoj potvrđeno sve u redu sa bebom, za sad (11+1). i meni se povećao, sa 16*9cm (9+5) na 20*15 sada 
    kažu da je jer imam septum u maternici pa se taj hematom radi na drugoj strani maternice koja je prazna ali se ljušti jer u njoj nema bebe.. ma vrag će ga znat

• VZ180295
    11. Kolovoz 2023. 01:17

Imstah

kako ide? i mi muku mučimo sa hematomom, već 3tj krvaruckam po sitno, neki dan je bilo čak i ugrušaka i svašta.. ali na hitnoj potvrđeno sve u redu sa bebom, za sad (11+1). i meni se povećao, sa 16*9cm (9+5) na 20*15 sada
    kažu da je jer imam septum u maternici pa se taj hematom radi na drugoj strani maternice koja je prazna ali se ljušti jer u njoj nema bebe.. ma vrag će ga znat

Ja baš jučer bila na pregledu i napokon nakon mjesec i nešto dana napredak! Hematom se smanjio sa 5cm na 2 i nema potrebe više za strogim mirovanjem. Ja sam u 12+3 i sad takav hematom nije opasnost za bebu i mogu se počet lagano kretat i vraćat se kolko tolko u normalu 😊 Super je šta lagano curkaš, znači da izlazi lagano pa nema opasnosti za bebu. Samo miruj i on ce se povuc. Vrijedi to mirovanje, ja danas nakon pregleda odmah malo prošetala i napravila par stvari po kući i evo maloprije prokrvarila. Izgleda taj ostatak hematoma puknuo al svakako cu otic danas na ultrazvuk jer imam ptsp od tog krvarenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI