kako ide? i mi muku mučimo sa hematomom, već 3tj krvaruckam po sitno, neki dan je bilo čak i ugrušaka i svašta.. ali na hitnoj potvrđeno sve u redu sa bebom, za sad (11+1). i meni se povećao, sa 16*9cm (9+5) na 20*15 sada
kažu da je jer imam septum u maternici pa se taj hematom radi na drugoj strani maternice koja je prazna ali se ljušti jer u njoj nema bebe.. ma vrag će ga znat

kako ide? i mi muku mučimo sa hematomom, već 3tj krvaruckam po sitno, neki dan je bilo čak i ugrušaka i svašta.. ali na hitnoj potvrđeno sve u redu sa bebom, za sad (11+1). i meni se povećao, sa 16*9cm (9+5) na 20*15 sada
kažu da je jer imam septum u maternici pa se taj hematom radi na drugoj strani maternice koja je prazna ali se ljušti jer u njoj nema bebe.. ma vrag će ga znat
Ja baš jučer bila na pregledu i napokon nakon mjesec i nešto dana napredak! Hematom se smanjio sa 5cm na 2 i nema potrebe više za strogim mirovanjem. Ja sam u 12+3 i sad takav hematom nije opasnost za bebu i mogu se počet lagano kretat i vraćat se kolko tolko u normalu 😊 Super je šta lagano curkaš, znači da izlazi lagano pa nema opasnosti za bebu. Samo miruj i on ce se povuc. Vrijedi to mirovanje, ja danas nakon pregleda odmah malo prošetala i napravila par stvari po kući i evo maloprije prokrvarila. Izgleda taj ostatak hematoma puknuo al svakako cu otic danas na ultrazvuk jer imam ptsp od tog krvarenja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji