Pozdrav svima :)
Trudna sam 8 tjedana
Narucena sam za pregled za 2 tjedna tek pa da pitam vas ako neka ima isto iskustvo jer ne mogu nista pronaci na internetu
Naime, u zadnjih par dana, primjetila sam da su mi bradavice nekad ispupcene..e sad ne samo bradavice nego i mali dio koze okolo ako me razumijete..je li jos nekome bilo tako i je li to normalno? Hvala svima
Ako nije bolno i kvrgavo, promijenjene boje koze i sl, ne bi trebalo biti problema. Normalno je da se zlijezde po areoli isto ispupce kad i bradavica.
Ne znam dal mislis na cijelo tkivo ili na te zljezde na areoli?
Andjelina, mislim da nemas razlog za brigu. Meni su grudi od pocetka bas bolne, ispupcene bradavice i rastu nenormalno. Sad sam u 28tt i jos uvijek rastu, i preosjetljive su na dodir. Tjesim se da cu moc dojit bez onih nastavaka 😂😂
Andjelina, mislim da nemas razlog za brigu. Meni su grudi od pocetka bas bolne, ispupcene bradavice i rastu nenormalno. Sad sam u 28tt i jos uvijek rastu, i preosjetljive su na dodir. Tjesim se da cu moc dojit bez onih nastavaka 😂😂
8 tjedana sam trudna, a grudi ispuhane, niti malo bolne ni natecene ..niti su me u pocetku bolile :(
cula sam da nije dobar znak kad ne bole :/
8 tjedana sam trudna, a grudi ispuhane, niti malo bolne ni natecene ..niti su me u pocetku bolile :(
cula sam da nije dobar znak kad ne bole :/
To su gluposti.Mene u prve dvije trudnoce nisu uopce bolile,tek u trecoj.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mene su u prethodnoj trudnoci bolele i brzo rasle,a ipak se trudnoca lose zavrsila.
Sad u ovoj me grudi ni malo ne bole i ne rastu,samo su bradavice dosta narasle i pojavile su se vene na grudima,tesim se da to sa grudima ne mora da bude nikakav los znak.
To get the code: Tap and
Vjerujem da nema razloga za brigu u svakom slucaju. I inace su grudi bas relativne za pojedinu zenu; znam po frendicama - neku bole pri ovulaciji, neku u pmsu, nekoj rastu u pmsu, neka opet nema nikakve simptome... i u trudnoci se to razlicito odrazava.
Osobno nisam nikad cula da je problem ako ne bole
Slažem se da je to pojedino za svaku ženu. Mene recimo ubijaju u pms-u i dođu mi skoro za broj veće.
Zdravo grudi u 33 nedelji su mekane a na pocetku su bile bile i malo porasle da li je normalno sto su sad ovako mekane?
Sortiraj odgovore
Najstariji