Grudi u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • andjelina9622
    09. Svibanj 2018. 23:54

Pozdrav svima :) 
    Trudna sam 8 tjedana 
    Narucena sam za pregled za 2 tjedna tek pa da pitam vas ako neka ima isto iskustvo jer ne mogu nista pronaci na internetu 

Naime, u zadnjih par dana, primjetila sam da su mi bradavice nekad ispupcene..e sad ne samo bradavice nego i mali dio koze okolo ako me razumijete..je li jos nekome bilo tako i je li to normalno?  Hvala svima 

dea32
    10. Svibanj 2018. 08:43

Ako nije bolno i kvrgavo, promijenjene boje koze i sl, ne bi trebalo biti problema. Normalno je da se zlijezde po areoli isto ispupce kad i bradavica. 
    Ne znam dal mislis na cijelo tkivo ili na te zljezde na areoli?

• andjelina9622
    10. Svibanj 2018. 09:13

Mislim na bradavicu i cca 1 cm areole odmah uz bradavicu 

Mommy2be
    10. Svibanj 2018. 11:57

Andjelina, mislim da nemas razlog za brigu. Meni su grudi od pocetka bas bolne, ispupcene bradavice i rastu nenormalno. Sad sam u 28tt i jos uvijek rastu, i preosjetljive su na dodir. Tjesim se da cu moc dojit bez onih nastavaka 😂😂

• andjelina9622
    10. Svibanj 2018. 13:24

Mommy2be

Andjelina, mislim da nemas razlog za brigu. Meni su grudi od pocetka bas bolne, ispupcene bradavice i rastu nenormalno. Sad sam u 28tt i jos uvijek rastu, i preosjetljive su na dodir. Tjesim se da cu moc dojit bez onih nastavaka 😂😂

8 tjedana sam trudna, a grudi ispuhane, niti malo bolne ni natecene ..niti su me u pocetku bolile :(
    cula sam da nije dobar znak kad ne bole :/

Confused
    10. Svibanj 2018. 13:38

andjelina9622

Mommy2be

8 tjedana sam trudna, a grudi ispuhane, niti malo bolne ni natecene ..niti su me u pocetku bolile :(
    cula sam da nije dobar znak kad ne bole :/

To su gluposti.Mene u prve dvije trudnoce nisu uopce bolile,tek u trecoj.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Eni.6
    10. Svibanj 2018. 14:59

Mene su u prethodnoj trudnoci bolele i brzo rasle,a ipak se trudnoca lose zavrsila.
    Sad u ovoj me grudi ni malo ne bole i ne rastu,samo su bradavice dosta narasle i pojavile su se vene na grudima,tesim se da to sa grudima ne mora da bude nikakav los znak.

To get the code: Tap and

Mommy2be
    10. Svibanj 2018. 15:06

Vjerujem da nema razloga za brigu u svakom slucaju. I inace su grudi bas relativne za pojedinu zenu; znam po frendicama - neku bole pri ovulaciji, neku u pmsu, nekoj rastu u pmsu, neka opet nema nikakve simptome... i u trudnoci se to razlicito odrazava.
    Osobno nisam nikad cula da je problem ako ne bole

• Leonarda
    14. Svibanj 2018. 10:08

Slažem se da je to pojedino za svaku ženu. Mene recimo ubijaju u pms-u i dođu mi skoro za broj veće.

• ljubicica1
    06. Studeni 2019. 14:27

Zdravo grudi u 33 nedelji su mekane a na pocetku su bile bile i malo porasle da li je normalno sto su sad ovako mekane?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.