Ginekološki savjeti, nedoumice i pitanja.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ankica123ff

    Broj poruka: 23

    Prijavi adminu

    Kao što vidite naslov iznad, što god da vas zanima nemojte da se ustračavate pitati. Sve smo mi ovdje sa jednin ciljem, a to je da se ostvaromo u ulozi majčinstva. Neke po prvi puta, a neke po drugi kao ja. Kao netko, tko je stručan u ovom polju želim da vam dam pravo da me pitate sve što vas zanima.

    Mama djevojčice od 6 godina ❤.
    Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.

  • didaa

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav ,ja sam vec otvorila temu al nije niko jos vidio, imala sam spontani u 4tj pred kraj jula ove godine ,kiretazu na zivo, poslje toga krvarenje od mjesec dana,pojava ciste od 6cm, rjesila sam je nekako nema je vise, od tad stalno neko bolukanje u predjelu jajnika i radimo na bebi al jos nista nazalost. Jel moguće da se nesto iskomplikovalo zbog kiretaze ? Jako zelimo bebu :( unaprijed hvala ❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.