Ginekolog ne da čuvanje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fiolina
    26. Lipanj 2016. 18:31

Ma daj kakve su to gluposti?! komplikacije se otvaraju nakon što se čuju otkucaji.. ako radis nesto sto ti ugrozava trudnoću, mora ti dati bolovanje. ako neda mjenjaj ginekologa. sretno!

mono1111
    26. Lipanj 2016. 19:32

A ginekologa ne mogu sad mijenjati jer sam upravo prije mjesec dana prešla kod drugog, nisam uopće trebala.
    Sad kao moram čekati godinu dana, takav je zakon.
    Ili mogu predati zahtjev u Jukićevu valjda, u HZZO, da trazim premjestanje prije zakonskog roka, i moram navesti razlog, u ovom slucaju narušen odnos pacijent - doktor i oni to moraju odobriti.
    Mislim pričekati ću još, ali vjerovatno ću to i predati !

Ugolina
    26. Lipanj 2016. 19:08

Kuzim,i ja radim u vrticu.. Meni moj gin nije vjerovao da ja povracam vec u petom tjednu trudnoce,a zbilja jesam rigala od plusa na testu.. Njegovo je bilo da to kaj ja " malo potrcim mozda tam za djecom da to ne smeta trudnoci"... Malo potrcim???!!! Ma zamisli samo ti njega gada, vidla bi ja njega u grupi s tocno trideset djece kolko sam ja imala,plus od toga dvoje s teskocama u razvoju, ma za poludit'!! Joj kad se sjetim..na kraju mi na jedvite jade dao kao bolovanje s cinicnom izjavom da cim mi prestane mucnina da se vracam radit i da dodem za tri tjedna.. U ta tri tjedna sam dvaput zavrsila u petrovoj na infuzijama da prezivim taj uzas o kada sam od tamo donijela papire s dijagnozom hyperemesis gravidarum,onda vise nije bio bed bit na bolovanju, jer je imao crno na bijelom pokrice..a da ne pricam koliko sam rigala da sam u dvanestom tjednu prokrvarila od naprezanja.. Ma joj... Ti mozes pokusat nabavit isto neke papire ili pokusat kombinirat s opcom praksom ili radi,ali drzi sto vecu distancu od djece,u smislu da ih ne grlis,ljubis, nosis, saginjes se prema njima i slicno,spustas se na njihovu razinu kolko je moguce..

mono1111
    26. Lipanj 2016. 19:28

Ma ljudi koji ne rade rakav posao ili sl.posao uopće ne kuže.
    Moj gin.je usporedio učiteljice u školi sa tetama u vrtiću koje isto tako ne mogu dobiti bolovanje. Svaka čast učiteljicama, ali doći na nastavu u školu, sjesti u razred nije isto. 
    Još mučnine nemam, što ne znaći da ih neću imati, ali daj zamisli da mi je stvarno onak loše i da povračam po vrtićima ?
    Niti tad mi očito ne bi dao bolovanje, jer to nisu komplikacije nego normalno stanje.
    Ma jojj, mislim već mi je ovo stvarno smiješno.
    Drago mi je da me bar netko razumije :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI