Ma daj kakve su to gluposti?! komplikacije se otvaraju nakon što se čuju otkucaji.. ako radis nesto sto ti ugrozava trudnoću, mora ti dati bolovanje. ako neda mjenjaj ginekologa. sretno!
Kuzim,i ja radim u vrticu.. Meni moj gin nije vjerovao da ja povracam vec u petom tjednu trudnoce,a zbilja jesam rigala od plusa na testu.. Njegovo je bilo da to kaj ja " malo potrcim mozda tam za djecom da to ne smeta trudnoci"... Malo potrcim???!!! Ma zamisli samo ti njega gada, vidla bi ja njega u grupi s tocno trideset djece kolko sam ja imala,plus od toga dvoje s teskocama u razvoju, ma za poludit'!! Joj kad se sjetim..na kraju mi na jedvite jade dao kao bolovanje s cinicnom izjavom da cim mi prestane mucnina da se vracam radit i da dodem za tri tjedna.. U ta tri tjedna sam dvaput zavrsila u petrovoj na infuzijama da prezivim taj uzas o kada sam od tamo donijela papire s dijagnozom hyperemesis gravidarum,onda vise nije bio bed bit na bolovanju, jer je imao crno na bijelom pokrice..a da ne pricam koliko sam rigala da sam u dvanestom tjednu prokrvarila od naprezanja.. Ma joj... Ti mozes pokusat nabavit isto neke papire ili pokusat kombinirat s opcom praksom ili radi,ali drzi sto vecu distancu od djece,u smislu da ih ne grlis,ljubis, nosis, saginjes se prema njima i slicno,spustas se na njihovu razinu kolko je moguce..
Sortiraj odgovore
Najstariji