Dvoroga maternica i pregrada

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gordana12345

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav žene. Bila sam kod svoje gin. na pregledu, gdje je sve uredno, ali je na desnom jajniku bilo nešto veličine 4 cm, ona nije mogla vidjet točno šta pa mi je rekla da dođem nakon 2 mj na kontrolu. Nisam imala mira otišla sam kod privatnog ginekologa na 3D ultrazvuk, gdje sam saznala da nema ništa na jajnicima. Ali mi je zato rekao što moja doktorica nije, da imam dvorogu maternicu u obliku srca i da ima pregradicu. Isto tako za jajnike da su policistični sam saznala kod njega. Jer je kod moje doktorice izgledalo sve super.. Sad mene zanima da li to s maternicom stvara nekakav problem u trudnoći? I da li je  ako su jajnici policistični teško začet? Unaprijed hvala svima na pomoći!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.