Drage forumasice molim vas ako koja ima iskustva da podjeli tu jer ja sam cula nesto o ovom i citala ali nisan bas upucena u proceduru pa ako ima koja dobra dusa voljna objasnit puno bi mi pomogla.
Hvala❤️

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Lp Petrucika,
I mene isto to zanima. Valjda ce nam se netko javiti sa detaljnijim informacijama 😊

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Hvala Martina na detaljnijim info. Zanima me tko bi nama trebao dati uputnicu za medicinu rada? Ginekolog?

🤰 stiže nam curica 💜
Hvala Martina na detaljnijim info. Zanima me tko bi nama trebao dati uputnicu za medicinu rada? Ginekolog?
Poslodavac koliko san skuzila

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Mene samo zanima znaci ja moram poslodavca upitat taj neki kao zahtijev to je prvi korak?prvo krecemo od poslodavca?

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Mislim da ginekologa prvo potvrdu o trudnoci, i onda ima i na netu nekakva spranca zahtjeva koja je popunjava i salje poslodavcu... jedino taj dio oko medicine rada nisam shvatila...

🤰 stiže nam curica 💜
https://udruga-sidro.hr/dopust-trudne-radnice/
Petrucika procitaj si ovdje, bit ce ti jasnije sve, meni sada je..
Cekam 1.UZV , nadam se da ce sve biti ok pa cu lagano krenuti za ovim, ako bude sve ok...

🤰 stiže nam curica 💜
Bok cure, ja sam bila cijelu trudnocu na dopustu trudne radnice, radim u zoni zracenja.
Ravnateljica ustanove di radim mi je dala uputnicu za mediicnu rada. Ta uputnica i potvrda od ginekologa je potrebna da ste trudni, i posebmo je bitno da se naglasi da je trudnoca uredna. Inace vam onda kazu ak je nesto, tipa hematom isl radi ceg se preporucuje da ne radite…da vama treba komplikacija u trudnoci (sto je jako malo placeno) a ne dopust trudne radnice. Pa pazite na taj dio
Na medicini rada dr je napisao da sam privremeno nesposobna za obavljat svoje poslove.
To sam odnijela natrag na posao, cijela procedura je trajala cca 10ak dana dok nije sve odobreno i potpisano :)
Također radim u zoni zračenja, odnosno u operacijskoj sali. Kontenjeri s instrumentima teže oko 30ak kilograma. Mene su nakraju prisilili na komplikacije jer se od mene očekivalo da tih 10ak dana provedem na poslu. Glavna sestra mi nije dala godišnji kako bih provela to čekanje doma jer su taman bili ljetni itd…
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji