Dojenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iva0202

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima! Imam bebicu od 2 mjeseca i primjetila sam znacajno manje mlijeka u dojkama..jedna se cak donekle i napuni(ali ne dovoljno da se beba nahrani) dok je druga skroz viseca i nikakva😂.  Kako je patronazna otisla na godisnji, a zamjena se nije javljala ja sam krenula s dohranom(bebimil) jer beba nije mogla jest..cice prazne i bio je zivcan i nervozan i placljiv, a sad je sve super samo sto mi je zao da tak rano prestanem dojit..dam mu sisu prije svake bocice al potegne 3 puta i zaspe,uopce ne vuce kao prije, a kad mu dam bocicu sve pojede bez problema.. ne znam sto mi je ciniti. Stavljala sam ga na prsa cesto pa se ljuti kad ga budim jer smo taman uspostavili neki ritam..i opet nece jest sisu, a meni se ne puni. Pocela sam se izdajat nakon svakog obroka (nakon svakih 3,3 i pol sati) al to bude 20 ml svaki put nekad i manje. Pa vas molim za savjet. Meni mama veli da je i ona nas na bebimilu odhranila da nije imala mlijeka i da smo sad zivi i zdravi i da ne panicarim bezveze, ali nekako dojenje mi je prisnost s bebom i dobiva sve ono dobro sto mu treba,prirodno…pomozite molim vasss🤪🥹

    Luka 👶🏼 04.06.2022.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.