Dm baby bonus

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar PaulaPerkovic

    PaulaPerkovic

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Trudnice koje zele biti u emisiji baby bonus

  • Avatar PaulaPerkovic

    PaulaPerkovic

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav sve cure, a osobito trudnice :) 
    Prvo cestitam vam :)) i zelim vam sve najbolje u novoj ulozi u vasim zivotima hehe :) 
    Imam pitanje za sve trudnice, naime ne znam da li znate za emisiju dm baby bonus? Emitira se subotom na rtl kockici.. zanima me ima li koja trudnica da bi dozvolila da ju se snima samo ovako za sponzorski trenutak u emisiji, npr: vi ste u kadru s vitaminima za trudnice i prodete par kadrova, kako uzimate kutiju, vadite vitamine, uzinate vitamine.. nebitno to je primjer.. nista ne pricate i snimanje traje kojih 10-ak min i dobijete 200 kn za to.. ako ima koja trudnica da ju zanima mozete mi se javiti za detalje na broj 0923345156

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.