Pozdrav, molim ako netko ima iskustva sa Nune demi next kolicima da ih podijeli :)
Hej, mi smo imali nuna mixx next, sve preporuke za tu marku. Legana, jednostavna za upravljanje, ne zauzmu puno mjesta, jako dobri materijali i ništa ne škripi na njima. Koristili smo ih svakodnevno skoro 3 godine, i dalje su kao nova. A Nuna demi grow su mi bila tiha patnja. Tako su lijepa jer su visoka, djeluju moćno i robusna su. Iako kad se sklope zauzmu više mjesta od Mixx next, ali to je tako, veća su jer su namijenjena za dvoje djece. Najbolje vam je da otiđete u živo vrijedi i isprobati. Sretno 🤞🤞
Hvala puno na odgovoru :) ja se samo bojim Demi next, zato sto su namijenja za dvoje djece i zbog toga robusnija i teza, da ce mi biti pretesko kada cu biti sama i ako cu naici na neke stepenice ili ih unositi u auto da cu se muciti.. a svakako bi nakon prvog djeteta kroz godinu dana krenuli na drugo pa razmisljam unaprijed i za drugo dijete.. imate pravo, svakako ih treba isprobati i vidjeti uzivo
Mislim da malo previše razmišljate unaprijed, nije se još ni prvo rodilo, polako, uvik mozete prva prodat i kupit druga
Mi smo imali Nuna Triv, okej kolica, košara mi je bila mala, prebrzo je prerasta, al definitivno drugo kad bude ću odmah u kišobran kolica (Metro plus)
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji