Djeciji doplatak-njemacka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daca_k

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Zdravo svima, ja sam nova u grupi i imam pitanje, malo cu skrenuti sa teme ali mene to zanima a ne mogu da se snadjem.
    Da li ima neka od vas da zivi u Njemackoj? 
    Trebam uskoro da se udam i da odem zivjeti tamo sa buducim muzem. Buduci da on ima boravisne papire tamo, i buduci da ce samo on raditi (a svi znamo koliko brige je potrebno bebi, i da to zahtjeva i finansijsku stabilnost), da li neko zna da li imam ja prava na mozda neki djeciji doplatak ili pomoc od drzave? Znaci nisam Njemacki drzavljanin, ali tamo cu se poroditi. Dobro bi dosla svaka pomoc. 
    Hvala vam unaprijed :)

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Od susjede muz radi u Njem,ona je ovdje!Tu radi,na porodiljnom je!I neki dan dobila rjesenje za njemacki doplatak,ajmo tako reci!I isplatu zaostataka!Tako da sumnjam da neces ostvariti pravo!Sretno!!!!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

  • daca_k

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Hvala vam puno:) 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.