Djeca savršene Gwyneth Paltrow jedu pomfrit!

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nina285

    nina285

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Apsolutno se slažem sa svim! Ja volim pomfrit i przenu hranu ali što napravi od kuhinje- katastrofa i zato ju ne radim. A što se tiče slatkiša i općenito nezdravih stvari i djece, smiješno mi je kad vidim roditelje koji djeci brane.

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Sve je dobro u nekim razumnim količinama. Ja recimo UGLAVNOM ne dajem djetetu za obrok puding, voćni jogurt i slično. Volim da su mu obroci konkretni pa nakon što pojede kelj, juhu, il već nešto deseto što je na meniju dam mu slatkiš za desert. Napomenula sam ovo UGLAVNOM jer ima dana da ruča Milk schnittu, sladoled, pomfrit iz Mc D… Bit je u tome da dijete ima red i naviku jest normalne i zdrave hranjive stvari, to što tu i tamo “zgriješi” nikom ništa. I ja sama koliko god volim jesti zdravo i lagano s vremena na vrijeme smažem cijeli Pringels i to bez ikakve grižnje savjesti, jesam ja zato loša osoba, majka, žena? Mislim da ne. Trebamo si ponekad priuštiti i junk food, pa i klincima dopustit da se izguštaju u “neprikladnim” a baš zato tako slatkim obrocima ;) Bravo mama Antonija!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.