Ti si ta koja odlučuje kada "mora" podojiti dijete, koja mora slušati muža, koja mora slušati baku i djeda,...što si ti tom djetetu? Dijete od 22 mjeseca uopće više ne mora biti dojeno, a kamoli da mora taj tren, a da ne spominjem nebulozu šta je baki i djedu prihvatljivo. Koga briga? Ti moraš odrasti za početak i biti zrela odgovorna osoba. Sve drugo proizlazi iz tvojih moranja i to ćeš shvatiti kad se pojave važnije i veće stvari, a ti ne budeš imala utjecaja. Ima bit kako ti kažeš, a dijete se neće raspasti jer si ga izvela iz kuće kad je za to vrijeme. Što da dijete ne želi izać iz vrtića?
Tako je. Skupi ga i odvedi ako ni nakon 20min molbe i cega sve ne nece da ide kuci. Plakat ce pa ce prestat. To je tako. Neke se granice i pravila morsju znat. Ja isto pokusavam udovoljit djetetu u svemu al ako negdje moramo ic i gori mi pod nogama, i molim ga pola sata da idemo a ono nece, skupim ga u auto i on place, bude mi zao jako, al nakon par min on prestane..
S druge str, nema nista lose u tome sto dijete voli bit kod bake i dida, svoj odnos s njima ni ne trebas prenosit na dijete. Ako dijete voli bit kod njih to moze bit samo pozitivna stvar, a mislim da je tebi najveci problem sto te boli to sto nakon cijelog dana sto te ne vidi dijete ne zeli ici s tobom kuci. To razumijem,no takva su djeca. Njima je sve igra i ako im je tu di jesu super zabavno, oni ne zele ic pa taman im mi bile mame jos sto puta.
Sortiraj odgovore
Najstariji