Dijete voli biti kod bake i djeda, a ja se ne slažem s njima

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sententia

    sententia

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    Ti si ta koja odlučuje kada “mora” podojiti dijete, koja mora slušati muža, koja mora slušati baku i djeda,…što si ti tom djetetu? Dijete od 22 mjeseca uopće više ne mora biti dojeno, a kamoli da mora taj tren, a da ne spominjem nebulozu šta je baki i djedu prihvatljivo. Koga briga? Ti moraš odrasti za početak i biti zrela odgovorna osoba. Sve drugo proizlazi iz tvojih moranja i to ćeš shvatiti kad se pojave važnije i veće stvari, a ti ne budeš imala utjecaja. Ima bit kako ti kažeš, a dijete se neće raspasti jer si ga izvela iz kuće kad je za to vrijeme. Što da dijete ne želi izać iz vrtića?

  • Ukilele

    Broj poruka: 239

    Prijavi adminu

    Tako je. Skupi ga i odvedi ako ni nakon 20min molbe i cega sve ne nece da ide kuci. Plakat ce pa ce prestat. To je tako. Neke se granice i pravila morsju znat. Ja isto pokusavam udovoljit djetetu u svemu al ako negdje moramo ic i gori mi pod nogama, i molim ga pola sata da idemo a ono nece, skupim ga u auto i  on place, bude mi zao jako, al nakon par min on prestane..
    S druge str, nema nista lose u tome sto dijete voli bit kod bake i dida, svoj odnos s njima ni ne trebas prenosit na dijete. Ako dijete voli bit kod njih to moze bit samo pozitivna stvar, a mislim da je tebi najveci problem sto te boli to sto nakon cijelog dana sto te ne vidi dijete ne zeli ici s tobom kuci. To razumijem,no takva su djeca. Njima je sve igra i ako im je tu di jesu super zabavno, oni ne zele ic pa taman im mi bile mame jos sto puta.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.