Didaktičke igračke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tamara
    12. Lipanj 2013. 22:32

Drage mame,
    gdje u Hrvatskoj naći kvalitetne didaktičke igračke za bebe?
    Od koje dobi beba reagira na podražaj i stimulacije koje dobije kroz igru sa didaktičkim igračkama?

• renata
    19. Lipanj 2013. 11:30

MI smo joj kupili fisher price ključeve sveznalica kad je imala 3 mjeseca (oni su za djecu od 6 mjeseci) i bili su joj zabavni, a sad već sama stišće da joj svira. 
    te fisher price igračke iz te kolekcija sveznalica su mi super i uskoro će dobiti onaj lončić i onog psića :)

• katarinaV
    28. Lipanj 2013. 22:59

Mi uglavnom sve igračke kupujemo u Mulleru, mislim da oni imaju velik izbor didaktičkih igračaka.

• TomTom
    05. Srpanj 2013. 23:25

Meni su super drvene kocke. Ja sam obožavao te igračke, uvijek sam nešto slagao. A vidim da ih i moja djeca vole, dok su mali uglavnom ih razbacuju po kući. Ali negdje oko druge godine počnu ih slagati i rušiti, slagati i rušiti i pokazuju sve veću iveću kreativnost.

• lobotomix
    31. Srpanj 2013. 16:36

ima u king crossu veliki baby centar i dućan sa drvenim igračkama.

• tommygirl
    21. Studeni 2013. 10:10

Otvoren je novi dućan sa didaktičkim igračkama u Medvedgradskoj, imaju super ponudu - između ostalog prodaju i igračke Melissa & Doug. Ja sam naručivala preko njihovog webshopa www.abceduco.com i jako su korektni.

medoKartonski
    21. Studeni 2013. 11:32

Žalosno je da su upravo te didaktičke igračke koje su tako dobre i korisne za dječji razvoj tako skupe!

Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

• tommygirl
    21. Studeni 2013. 11:59

A čuj, jesu cijene malo veće od plastičnih igračaka, ali ipak ove su puno kvalitetnije i izdržljivije budući da su od drveta. Ja sam svojoj maloj uzela par puzzli i kocku za slaganje i nije me izašlo nešto previše, a mala je oduševljena....

Shapica
    05. Prosinac 2013. 16:52

Mi imamo dosta igračaka iz Mullera koje su vrlo OK, ali nema bolje igračke od role šuškavih vrećica za zaleđivanje, lonca, poklopca i žličice (što bučnije to bolje), kutije s vrećicama Jacobs cappuccina, ... Uglavnom, sve što šuška i lupa, može se izvaditi i baciti, da se fino stisnuti ručicama i zagristi je pun pogodak.  Malac ima 8 mjeseci.

ninasi
    08. Prosinac 2013. 21:12

odlične drvene igračke ima dučan a-ha u Avenue Mallu. Mi imamo nekoliko puzzla, logičkih igračka i didaktičkih igračka za matematiku i zaista su odlične.  A što se tiče igračaka iz domaće radinosti, definitivno su isplative i funkcionalne za male bebe, posebno šuškalice ili umetaljke. Kako imamo ponovno malu bebu veselim se izradi novih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.