Da li je neko koristio INOFOLIC??

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Taške
    28. Srpanj 2022. 07:47

Inofolic najbolji prasak na svijetu.. Nisam mogla ostati trudna 12 godina.. Pila ga 3 mjeseca 2x1 na dan, ostala trudna 4ti mjesec.. Sve preporuke za inofolic. Pijem ga i dan danas..

Tratinčica123
    28. Srpanj 2022. 12:30

Taške

Inofolic najbolji prasak na svijetu.. Nisam mogla ostati trudna 12 godina.. Pila ga 3 mjeseca 2x1 na dan, ostala trudna 4ti mjesec.. Sve preporuke za inofolic. Pijem ga i dan danas..

Pozdrav!
    Da li se on dobiva na recept ili kako? Koja je cijena?

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Taške
    01. Kolovoz 2022. 08:01

STratinčica123

Taške

Pozdrav!
    Da li se on dobiva na recept ili kako? Koja je cijena?

Pozdrav! 
    Može se kupiti u slobodnoj prodaji. Sto se tice cijena sve zavisi od toga koliko “izlazi” u nekoj apoteci. Ja sam u Prnjavoru u dvije apoteke u razmaku od 2 kilometra kupila u jednoj po 55 KM, a u drugoj po 37 KM.. 😊😊 Pijem ga vec cetiri mjeseca.. Imala sam mjesec dana pauze jer sam “umislila” kako ne pomaze, pa kada sam ostala trudna a skontala da su mi ostale tablete ukljucene tek naknadno (kada sam vec bila trudna) onda sam “mucnula” glavom i shvatila da mi je on pomogao i omogucio mi da poslije 12 godina ostvarim trudnocu, a i sam doktor Milic mi je na privatnoj klinici Jelena (koja je najbolja kod nas, barem trenutno) odmah rekao da je odlicno sto sam koristila Inofolic i da nastavim sa njim.. Bas juce mi je svekar kupio 2 paketa. Jedan paket bude za 15 dana, dakle dva mjesecno, ako pijes 2x1 dnevno na 12 sati, sto je najbolje.. 😁😁

Vannov
    05. Kolovoz 2022. 20:09

Heej ja sam ti ga pila pola godine i nista iskreno..Imam policisticne jajnike i ovulacije su mi lutajuce..Meni je gin prepisao CHIROFOL 500..Radila sam test pokazo mi je 1+2 tjedna tako da se nadamo da ce sve biti dobro..

• zannci
    12. Rujan 2022. 11:06

Pozdrav, ja sam citala sve komentare od pocetka i vidim da skoro sve imate pozitivnu recenziju na inofolic. Mene sad zanima jel netko od vas mozda pio i Chirofol 500 pa da je zamjenio Inofolicom s obzirom da je moja doktorica meni preporucila Chirofol 500. Zanima me jesu li po ucinku isti? Takoder su mi rekli da imam mikrocisticne jajnike i da nije nista strasno, ali unazad godinu dana zarucnik i ja se nadamo bebici pa bih htjela znati hocu li imati isti efekt s inofolicom. Jer cjenovno, Chirofol 500 je dosta skuplji.

• nela1208
    03. Studeni 2022. 10:45

Taške

Hej bok,a koji je razlog bio da nemozes ostati trudna,ako nije tajna? I ja imam problema s zacecem,i dobila sam.inofolic,i nadam se da ce pomoci. Kod mene je problem policisticni jajnici,i izostanak ovulacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.