Curice i šminka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hanaavmedoski2

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Dali se vase kceri sminkaju? Ako da kada su krenule? Ja zivim pored osnovne skole i svaki dan vidam curice sa tip top sminkom,znaci sve puder,rumenilo,maskara,ruz,sjenilo…nije li to malo prerano to su jos djeca,curice od 13,14 godina…imam malu kcer i neznam sto me ceka,ali to nikako necu dopustiti. Da ne pricam o srednjoskolkama sa tajcama tangicama i kilom sminke,koje se svakodnevno da vidjeti po gradu…

  • Ivana33

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moram reći da se to sve malo okrenulo i curice dosta ranije krenu sa šminkanjem. Moja kćer ima 10 godina, sad je počela oblačiti topiće (jer kao treba joj, ne znam za što, ali ajde), tako da topiće ustvari oblači samo kad ima tjelesni, jer kao bijela majica se prozire. Šminka ju zanima ali samo po kući se zna s mojom šminkom zabavljati, ali ne u školu. Kad razmislim čak nije ni pitala za to, zna da se ne smije i točka, nema rasprave. Jeza me lovi, kad promislim što me čeka, a opet možda se i iznenadim…

  • Avatar zrakasunca2

    zrakasunca2

    Broj poruka: 69

    Prijavi adminu

    Imam malog sina, ali i nećakinju od skoro 11 godina, ona je još normalna, ne šminka se, ali hvata me jeza od ovakvih priča.
    Kad sam ja imala 10-11 godina, bila sam zrela po pitanju svega, ali još uvijek dijete tamo gdje treba.
    Po meni šminkanje nije normalno do srednje škole, al stvaaarno.
    Danas shvaćam da bolje ni tada, nažalost, mlade djevojke ne shvaćaju ono što sam ja kasnije uvidjela na godišnjicama mature i u prolazu-sva višegodišnja šminka vidi se na našim licima, pogotovo puder, rumenila i sl.
    Ja sam se počela šminkat negdje sa 16 godina i to uglavnom oči. Naravno, mazala sam ih sve u 16 pa su mi roditelji govorili da izgledam ko da imam dvije masnice umjesto očiju
    Mislim da curicama od malena treba govoriti o prednostima prirodnosti, da šminka postaruje lice i kožu, da ni dečki ne vole ljubiti kilu kemije, a da razgolićavanjem izgledaju predostupno i prestaro za svoju dob te da ih takve nitko neće cijeniti i da ne moraju svima razotkriti cijelu sebe. Nije lako, znam, ali treba pokušati…sve ovisi o puno faktora i ukupnom odgoju i sreći.

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    moja ima 7 godina i ne dozvoljavam lakiranje noktiju a kamoli sminku.
    nadamj se da ce moje dijete sto duze bit dijete

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.