Cudno krvarenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ellalaa

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Caoo zene,nova sam u ovome a i jako zbunjena..Zadnja sto bih ja nazvala ‘normalna’ menstruacija je bila 01.06. trajala je do 05.06. nakon toga je usledila sledeca od 21.06 do 26. Dakle poranila.inace imam cikluse od po 28 dana uglavnom. Tokom cijelog proslog mjeseca grudi su mi otecene i osjetljive,cesto sam postajala umorna iako nista ne radim,cesto piskim i tamnije je nego inače sa nekim cudnim ‘mirisom’ jako cesti bolovi u stomaku pucketanje i pulsiranje u jajnicima(vise na lijevoj strani) te neke nagle meni neobasnjive promjene u samom razmišljanju i ponašanju,tako da sam bila skoro pa sigurna da se radi o trudnoći..ali ovaj mjesec nakon kasnjena “ocekivane” menstruacije 4. Dan zapravo prilikom piskenja primjetila sam dvije guste kapljice svijetle krvi nakon koje je krenulo krvarenje koje mene ne podsjeća na menstruaciju novim osim eto vremena kad se to desilo.krv je jako vodenasta i svijetla,bez ikakve sluzi ugrusaka ni mirisa.manjeg je intenziteta a naročito ako mirujem.dq napomenem i to da su bolovi u stomaku nestali početkom tog krvarenja,koje je uslo Evu u 2.dan… O čemu se tu radi? Ja vise ne razmišljam realno..da li je riječ mozda o spontanom ili  je ipak nesto drugo u pitanju ? 🤯😓

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.