CTG

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara21

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Drage mame, u 37.tjednu trudnoce sam trenutno i redovni ctg kod moje ginekologice je bio 2 puta za redom sužen i vidjeli su se kalcifikati na posteljici i bila je malo zabrinuta oko toga pa  me za vikend poslala u bolnicu na ctg gdje mi je doktor digao paniku da obavezno dodem sutradan ujutro opet ili prije ako mi pukne vodenjak  a drugi doktor u bolnici sutradan mi je rekao da je sasvim normalan ctg za 37.tjedan da je beba samo malo mirnija. 
    Zanima me jel koja od vas isto tako imala suzen ctg i sto su vam rekli na to.Otvorila sam novu temu jer nisam nasla nista konkretno za suzeni ctg da itko pise

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.