CTG

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zara21
    18. Travanj 2017. 11:57

Drage mame, u 37.tjednu trudnoce sam trenutno i redovni ctg kod moje ginekologice je bio 2 puta za redom sužen i vidjeli su se kalcifikati na posteljici i bila je malo zabrinuta oko toga pa  me za vikend poslala u bolnicu na ctg gdje mi je doktor digao paniku da obavezno dodem sutradan ujutro opet ili prije ako mi pukne vodenjak  a drugi doktor u bolnici sutradan mi je rekao da je sasvim normalan ctg za 37.tjedan da je beba samo malo mirnija. 
    Zanima me jel koja od vas isto tako imala suzen ctg i sto su vam rekli na to.Otvorila sam novu temu jer nisam nasla nista konkretno za suzeni ctg da itko pise

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.