Čitanje nalaza...

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Jaivanpa

    Jaivanpa

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu
    Drage buduće mame i one koje to već jesu, meni je ovo prva trudnoća. Prije toga sam bila na operaciji gdje su mi morali izvaditi jajnik i jajovod. Odma nakon toga sam ostala trudna i isla sam na redovnu kontrolu za mj i pol od operacije. Zbog produženih ciklusa rekli su mi da sam trudna 5 tjedana i 3 dana umjesto 6 tjedana i 3 dana. Zanima me značenje ovog nalaza. Doktorica bas nesto nije bila voljna odgovarati na moja pitanja pa me zanima sto znaci ovo GO i brojke..?  


    Znam da je jos rano bilo da se sta vidi. Idući utorak mi je 8 tjedana pa sam sigurna da ce se vidjeti sve sto treba..

    Hvala na pomoći

    [lilypie.com]

  • Avatar Mocusa

    Mocusa

    Broj poruka: 126

    Prijavi adminu

    Nisam strucnjak ali pokusat cu protumaciti. Uterus u AVF je polozaj maternice sto znaci da je smjestena sprijeda, u kavumu GO bi valjda znacilo da je u prostoru maternice vidljiva gestacijska vreca (inace treba pisati GV panije bas ni meni jasno ovo GO, mozda to onda znaci gestacijski odjeljak) i da je velicine 8.2 mm. Brojke 5 i 4/7 vam znaci da ste prema ultrazvuku trudni  5 tjedana i 4 dana od ukupno 7 dana koliko ima jedan tjedan. Da u Douglasu nema tekucine znaci da u tom nekom prostoru trbusne supljine smjestene ispod maternice nema tekucine sto je dobro jer mislim da to znaci da se trudnoca razvija unutar maternice, a ne van nje. 

  • Avatar Jaivanpa

    Jaivanpa

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Draga Mocusa, hvala ti punooo na odgovoru :) umirila si me.😘😘😘

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.