Cista na bubregu bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • goran.kr

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Žena radi kontrolu trudnoće svaka 3 tjedna, do sada je sve bilo uredno,ušla je u 29.tjedan, zadnji uzv je radila prije 10 dana na kojem je isto sve bilo uredu, danas smo otišli na 4d  i na njemu se pokazala cista veličine 5 cm u abdomenu naše bebe.Išli smo u bolnicu u kojoj vodimo trudnoću i tamo sumnjaju na lijevi bubreg zbog “dinamike pojavnosti”, čekamo sada termin za MR ploda.
    Cista se sastoji od isključivo bistre tekućine.Ostala morfologija ploda je uredna

    Molim vaša iskustva ako se itko sreo sa tim.

  • tanja.91

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Kako se odvijala cista do poroda kod vase bebe? Da li je beba posle poroda bila ok? Ja sam u 25tom tj. I imam isti problem. Cekam MR za dalji postupak, cista 35mm. Beskrajno sam zabrinuta

  • tanja.91

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    goran.kr

    Žena radi kontrolu trudnoće svaka 3 tjedna, do sada je sve bilo uredno,ušla je u 29.tjedan, zadnji uzv je radila prije 10 dana na kojem je isto sve bilo uredu, danas smo otišli na 4d i na njemu se pokazala cista veličine 5 cm u abdomenu naše bebe.Išli smo u bolnicu u kojoj vodimo trudnoću i tamo sumnjaju na lijevi bubreg zbog “dinamike pojavnosti”, čekamo sada termin za MR ploda.
    Cista se sastoji od isključivo bistre tekućine.Ostala morfologija ploda je uredna

    Molim vaša iskustva ako se itko sreo sa tim.


    Kako se odvijala cista kod vase bebe? Da li ste operisali ili se sama povukla?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.