Kad se ide kod ginekologa prvi puta?Nakon babinja?Meni isto nikako da to krvarenje završi skroz,a sad me par dana poprilično sve peče dole,uopće mi nije jasno od čega,nikako da to sve završi.Malo me boli desna strana trbuha,pa lijeva,non stop me neki klinac probada
Ja ne krvarim (KONAČNO) već pet dana, ali osjećam da mi se maternica još steže i još uvijek imam prokleti konac, rodila sam prije točno 58 dana!!! Pa zar je moguće da konci toliko traju??? Nažalost, morala sam otkazati pregled, jer su se u kući svi porazboljevali od bronhitisa i ja sam ostala sama smalenim, jer se dragi preselio k mami da ne zarazi maloga... i prestalo me boljeti, ali je opet lagano počelo, jer nosim maloga, a strašno sam oslabila nakon poroda, nisam stigla ni jesti zbog maloga, stalno sam skakala oko njega...
I ja sam oslabila strašno i primjetila sam da kad sam doma i više ležim krvarim jako malo,a jučer sam bila vani,hodala 3 sata i opet obilno krvarila.Kupila sam bezveze Jasmin classic normal uloške u Billi i uopće nisu loši,tipa Paloma Ona su,ali širi i tanji i bolje se lijepe na gaćice
rodila sam 9.1 ne krvarim vec danima al me vec par dana bole jajnici i opet mi se pojavilo malo krvi...jel moguce da je vec menstruaciaj ili je to opet čiščenje?
Cure evo da podignem temu,nisam našla ništa slično u odgovorima..ovako rodila sam 3.5.,nisam bila rezana i nisam ni popucala,odmah šta sam primjetila da mi je mala lijeva stidna usna virila van,i rekli su mi u rodilištu da će me malo peckati pri mokrenju,nije peckalo malo nego i previše,ali dobro sad to je prošlo :-) sad se ona smanjila tj.ne viri više van,ali je još uvijek 3 puta veća nego kak bi trebalo biti..i sad nakon 12 dana mene počelo jako svrbiti,neznam da li to prolazi ili sam dobila gljivice. namazala bih canestenom ali me opet ipak strah pošto je to još sve svježe da ne bi napravila još samo gore,a i dojim pa neznam jel se canesten smije koristiti??
Da li je imao tko šta slično,što se tiče svrbeža i veličine stidne usne,da li se vratila u prvobitno stanje???
Sortiraj odgovore
Najstariji