Krvarenje nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    27. Studeni 2014. 15:06

mozda nije tema,aj jel moze ovulacija doc prije menstruacije nakon poroda???

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    15. Siječanj 2015. 18:28

Kleiva, meni je bilo kao i tebi-bilo skroz stalo krvarenje da bi nakon par dana ponovno krenulo nesto sto je izgledalo kao svježa krv. Mislila sam da je mjesecnica, iako je bilo oko 40 dana poslije poroda i dojila sam. Na kraju je bilo jos čišćenje, i kasnije sam pitala i liječnika na pregledu sto je to moglo biti, pa mi je objasnio da se tijelo tijelo postupno cisti poslije poroda pa nije nista ni ako tako stane pa opet krene. Vjerujem da je to i kod tebe slučaj...

Krešimir 19.08.2014. <3

tena123
    15. Siječanj 2015. 23:10

sad kad čitam vaša iskustva pitam se jeli normalno da ja tako malo krvarim, najviše ona tri dana u bolnici a nakon toga dva tjedna i to ništa posebno, treći tjedan i evo sad četvrti malo smeđe i zućkasto, sve je tekuće i nikad nikakav komadić a komad da ne govorim nije izašao... valjda je normalno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.