Ciklusi uredni 26-28 dana- trudnoce nema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Foxy
    17. Travanj 2018. 23:52

Pozdrav, evo otvaram ovu temu s obzirom na moje uredne i točne cikluse 26-28 dana,a već 1,5 god bezuspješna trudnoca. Iskoristimo svaki drugi dan prije, za vrijeme i poslije ovulacije, te mi nije jasno sto nije u redu. Sve je uredno, bez cista, osjetim sve hormonalne promjene, ovulaciju, pms, a i menstruacija zna biti izrazito bolna. Počela sam piti folnu i povremeno čaj od vrkute. Zanima me sto mislite o femisan a kapima i mogu li se kombinirati sa čajem ili sa folnom?

• ANYMANY
    18. Travanj 2018. 16:20

https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/tko-planira-i-radi-na-bebi-nastavak-14893 Preporučujem da se preseliš na ovu temu, tu smo sve koje se trudimo, ima cura koja zbilja imaju iskustva sa svime.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• jedna_mama
    30. Travanj 2018. 20:41

onako bazično, trebali bi vidjeti spermiogram i razinu progesterona 7. dan nakon ovulacije.
    kako određuješ dan ovulacije?

• jedna_mama
    30. Travanj 2018. 20:42

p.s. izrazito bolna menstruacija može sugerirati endometriozu npr.
    jesi li radila nešto od obrade?

• Foxy
    03. Svibanj 2018. 18:30

jedna_mama

onako bazično, trebali bi vidjeti spermiogram i razinu progesterona 7. dan nakon ovulacije.
    kako određuješ dan ovulacije?

ovulaciju pratim lh trakicama..Još par dana do početka ciklusa pa ćemo vidjeti, ako se ne uhvati idemo na kompletnu kontrolu.

• Foxy
    03. Svibanj 2018. 18:33

jedna_mama

Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi.

• Foxy
    03. Svibanj 2018. 18:38

Foxy

jedna_mama

Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi.

• Foxy
    03. Svibanj 2018. 18:39

Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi
  • jedna_mama
    06. Svibanj 2018. 21:28

nadam se da će uspjeti! ako ne, odmah u prvoj rundi napravite spermiogram da znate na čemu ste...jer je tvoja paleta obrade puno šira

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.