Pozdrav, evo otvaram ovu temu s obzirom na moje uredne i točne cikluse 26-28 dana,a već 1,5 god bezuspješna trudnoca. Iskoristimo svaki drugi dan prije, za vrijeme i poslije ovulacije, te mi nije jasno sto nije u redu. Sve je uredno, bez cista, osjetim sve hormonalne promjene, ovulaciju, pms, a i menstruacija zna biti izrazito bolna. Počela sam piti folnu i povremeno čaj od vrkute. Zanima me sto mislite o femisan a kapima i mogu li se kombinirati sa čajem ili sa folnom?
p.s. izrazito bolna menstruacija može sugerirati endometriozu npr.
jesi li radila nešto od obrade?Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi.
p.s. izrazito bolna menstruacija može sugerirati endometriozu npr.
jesi li radila nešto od obrade?Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi.
Idem uredno na preglede i bas radi toga sam se raspitala na sto mi je dr rekla da imam osjetljivu maternicu te zato toliko boli… ne znam.. nisam ni zadovoljna svojom ginekologicom, pa sam još u dilemi promijeniti dr, samo sto je to sve procedura. Sto se tiče samih ciklusa sve točno i uredno kao po knjizi
Sortiraj odgovore
Najstariji