čakovečko i/ili varaždinsko rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Eloa

    Eloa

    Broj poruka: 452

    Prijavi adminu

    Budući da se rijetko nađe pokoji svježi komentar o ovim rodilištima, molim mame koje su imale iskutva s jednim i drugim rodilištem da ih podijele s nama koje nas to čeka :)

    [lilypie.com]

  • Avatar Ninche9

    Ninche9

    Broj poruka: 1297

    Prijavi adminu

    Ako imas facebook ukljuci se u grupu Medimurske mame i trudnice. O tome se tamo puno pisalo. Ja osobno sam za varazdinsko 🖒🖒 
    Primalja Erika Spiric u Vzu je dusa, a cujem i sve ostale.

    [lilypie.com]

  • KFK

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Rodila sam u Vž. Sam porod je prošao super. U rađaoni sam bila sa suprugom i to mi je puno značilo. Praktički smo bili sami dok nisam rekla da moram tiskat i onda su uskočile babica i doktorica. Zadovoljna sam kako su sve vodili.
    Sljedeća 2 i pol dana koliko sam bila u bolnici isto je sve bilo ok. Kad sam izlazila, sestra je bila malo neljubazna, al ajde. Prvi dan je svakih par sati dolazila neka sestra i pitala jel nam treba nešto i taj dan su mi stalno sestre premotavale bebu jer sam bila baš slaba. Hrana je loša.

    Meni je bilo najgore što suprug nije mogao uči u sobu, nego doneseš bebu do vrata, vidi ju i ti odeš s njim u dnevni boravak a beba je u sobi. Čak sam jedan dan bila od jutra do navečer sama u sobi i tad sam mu rekla da uđe, a jedna sestra se izderala da je to zabranjeno. Sve u svemu ok, al doma je bolje :D

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.