Bolovanje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • @Mama@

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Radim kao asistent u nastavi s djecom s posebnim potrebama. Išla sam danas na pregled kod svoje ginekologice i pitala sam ju za bolovanje. Objasnila sam joj kako stvari stoje i rekla sam joj da mi je teško raditi zbog umora i zbog hormona(stalno mi se plače i živčana sam). Rekla mi je da mi ne može otvoriti bolovanje jer mi je sve uredu sa trudnoćom. Rekla je i da mi otvori bolovanje hzzo može doći i provjeriti moje stanje. Nije mi uopće svejedno jer mi je prva trudnoća i strah me da se nebi nešto desilo na poslu. Neznam šta da radim.

  • Avatar Nepoznato_22

    Nepoznato_22

    Broj poruka: 425

    Prijavi adminu

    O boze, ja sam u 17. tom tjednu trudnoce inace rsdila sam u trgovini, dosla sam ginekologu jer me na poslu od hodanja, trcanja stajanja pocelo porbadat, pritisak, grcevi i osla bez pol beda na bolovanje danas…

    [lilypie.com]

  • @Mama@

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Eto…i šta da ja sad radim?

  • tetrajez

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Molim Vas za pomoć. Radim u trgovačkom centru i u 4. sam mjesecu trudnoće. Moj rad uključuje dulja stajanja i penjanje na visinu, no zbog pojavljivanja vrtoglavica i  učestale potrebe za odlaskom na wc  (na koji zbog prirode posla ne mogu po potrebi ići) izuzetno mi je teško raditi te se bojim da sve navedeno ne rezultira nekakvim komplikacijama. Moj socijalni ginekolog mi odbija otvoriti bolovanje jer su mi nalazi (krv, urin, tlak, šećer) uredni. Trebam bilo kakav savjet kako da riješim svoju situaciju. hvala svima unaprijed.

  • regica123

    Broj poruka: 487

    Prijavi adminu

    tetrajez

    Molim Vas za pomoć. Radim u trgovačkom centru i u 4. sam mjesecu trudnoće. Moj rad uključuje dulja stajanja i penjanje na visinu, no zbog pojavljivanja vrtoglavica i učestale potrebe za odlaskom na wc (na koji zbog prirode posla ne mogu po potrebi ići) izuzetno mi je teško raditi te se bojim da sve navedeno ne rezultira nekakvim komplikacijama. Moj socijalni ginekolog mi odbija otvoriti bolovanje jer su mi nalazi (krv, urin, tlak, šećer) uredni. Trebam bilo kakav savjet kako da riješim svoju situaciju. hvala svima unaprijed.


    Probaj zamoliti doktoricu opce prakse da ti otvori bolovanje na ledja ili nesto slicno tome gdje mozes biti duze na bolovanju. Objasni joj situaciju ili u najgorem slucaju, glumi sa te bole ledja, kako moze netko znat da nisu 🙈 svakako, ja bi pokusala s razgovorom i objasnila situaciju

    👩🏻28❤🧔🏻32
    Stigla nam malena curica❤

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.