Meni se dogodilo prosle godine u 11 mjesecu…prije godinu dana…ali je krv pokazala ranu trudnocu i drugi dan sam dobila. I taj mjesec sam ponovo ostala trudna ali je trajalo samo 9 tjedana…na prvu trudnocu sam gledala kao na zakasnjelu menstruaciju….tak sam si postavilo to da je tak najbolje
Drage
Sto nakon biokemijske trudnoce
Dogodilo se u Januaru 2017. Zbog pogreske u brojanju mislila sam da mi kasni i napravila test. Pozitivan. Dva puta. Dan kada sam i trebala dobiti menstruaciju sam je i dobila. Gin mi potvrdila da je u pitanju biokemijska trudnoca. Nakon par mjeseci opet pozitivan test i srecom sve uredu 😍 bebac danas 2 mjeseca 🤗
Zanima me koliko vas je znalo da je doslo do biokemijske trudnoce i da je test pokazao pozitivno a na kraju dode menstruacija,kako se borit s tim osjecajem
Meni se desilo u januaru prosle godine, ono, nadala sam se i kako krvarenje nije doslo deset dana znala sam da je to to. Bila sam presretna do 11. dana kad sam dobila prejake bolove i preobilno krvarenje, krv je bila ugrusana, skoro crna i krvarenje je trajalo skoro 10 dana...osim sto me fizicki iscrpilo i emotivno sam bila slomljena posebno jer imam IR i dok dodje ovulacija prodje jako puno vremena...puno sam plakala, ali proslo je...iza toga je bila jos jedna ista sredinom prosle godine, zapravo na jesen gdje je apsolutno sve isto bilo, a prosli mjesec je jedino bila razlika sto krvarenje nije doslo sedam dana. Opet sam se uzalud obradovala 😭😭😭😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji