Zanima me koliko vas je znalo da je doslo do biokemijske trudnoce i da je test pokazao pozitivno a na kraju dode menstruacija,kako se borit s tim osjecajem
meni se dogodilo u 12 mjesecuimala sam sve simptome al mi je test pokazivao negativno..odmah sam osjetila da se nesto dogadja a isto tako da nes nije u redu..otisla kod gin i dobila duphaston i par dana nakon M..meni je bilo ful krivo jer da je uspjelo bio bi mi termin na muzev rodjendan..
Agnese
Bibica
meni su testovi bili negativni, ali sam se utješila činjenicom da je sa plodom sve bilo u redu sigurno bi se održao.
Meni se dogodilo prosle godine u 11 mjesecu...prije godinu dana...ali je krv pokazala ranu trudnocu i drugi dan sam dobila. I taj mjesec sam ponovo ostala trudna ali je trajalo samo 9 tjedana...na prvu trudnocu sam gledala kao na zakasnjelu menstruaciju....tak sam si postavilo to da je tak najbolje

Meni se dogodilo prosle godine u 11 mjesecu…prije godinu dana…ali je krv pokazala ranu trudnocu i drugi dan sam dobila. I taj mjesec sam ponovo ostala trudna ali je trajalo samo 9 tjedana…na prvu trudnocu sam gledala kao na zakasnjelu menstruaciju….tak sam si postavilo to da je tak najbolje
Drage
Sto nakon biokemijske trudnoce
Meni se dogodilo prosle godine u 11 mjesecu…prije godinu dana…ali je krv pokazala ranu trudnocu i drugi dan sam dobila.
Gclub มือถือ
Dogodilo se u Januaru 2017. Zbog pogreske u brojanju mislila sam da mi kasni i napravila test. Pozitivan. Dva puta. Dan kada sam i trebala dobiti menstruaciju sam je i dobila. Gin mi potvrdila da je u pitanju biokemijska trudnoca. Nakon par mjeseci opet pozitivan test i srecom sve uredu 😍 bebac danas 2 mjeseca 🤗
Ja imala biokemijsku prije 4 dana i baš imam trenutke kada mi bude baš teško...
nadam se da ću uskoro ugledati svoj novi čvrsti plusić i da svi strahovi odu 🥰

Zanima me koliko vas je znalo da je doslo do biokemijske trudnoce i da je test pokazao pozitivno a na kraju dode menstruacija,kako se borit s tim osjecajem
Meni se desilo u januaru prosle godine, ono, nadala sam se i kako krvarenje nije doslo deset dana znala sam da je to to. Bila sam presretna do 11. dana kad sam dobila prejake bolove i preobilno krvarenje, krv je bila ugrusana, skoro crna i krvarenje je trajalo skoro 10 dana...osim sto me fizicki iscrpilo i emotivno sam bila slomljena posebno jer imam IR i dok dodje ovulacija prodje jako puno vremena...puno sam plakala, ali proslo je...iza toga je bila jos jedna ista sredinom prosle godine, zapravo na jesen gdje je apsolutno sve isto bilo, a prosli mjesec je jedino bila razlika sto krvarenje nije doslo sedam dana. Opet sam se uzalud obradovala 😭😭😭😭😭😭
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji