'Bilo me sram jer nisam mogla imati dijete'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninjo

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    vrlo jednostavno, neplodnost je rijedak problem u 20 godinama, posebno prvoj polovici. Zbog razno raznih drustvenih situacija dob za porod se pomice. Uzmemo li u obzir kako ljudski vijek bez medicine, higijene itd je zapravo 30-35 godina (sto danas smatramo mlado) sve je jasno. Uzmemo li jos u obzir i cinjenicu kako i muskarci i zene imaju veci broj partnera nego li je to bio slucaj prije te kako takvim nacinom je drasticno povecan broj STD ja, uz to jos prije trudnoce se koriste dosta agresivne kontracepcije racunica je jasna. Posljedice su: povecan broj degenerativnih bolesti kod djece (nagalsavam povecani a ne da ih i prije nije bilo), povecani sterlitet kod parova itd.
    Rjesenje se nalazi negdje u sredini, sto pak znaci da zene definitivno ne bi trebale kao nekada sluziti za radanje pisto poto ali isto tako drustvo bi moralo zastititi zene da mogu roditi u svom primjerenom bio ciklusu a ne s preko 30 ili 40 sto zapravo za prvo dijete i nije dobro

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.