.ima li neko iskustva s izbjeljivanjem zubi u trudnoći? konkretno sa trakicama za izbjeljivanje Crest Whitestrips?... koliko sam imala pročitati po forumima i sl., iskustva su vrlo dobra,navodno je to neki američki proizvod koji se donedavno nije ni mogao nabaviti u hrvatskoj i navodno daje jako dobre i brze rezultate, a što je najvažnije, poprilično je povoljno. dosada mi se to izbjeljivanje činilo apsolutno nedostupno, jer je skupo,a sada sam se baš zainteresirala i probala bi bez problema da nisam, eto trudna
pa nisam sigurna kakve nuspojave može izazvati, s obzirom da su zubi (kao i sve drugo ) prilično osjetljivi u ovom razdoblju.
ako neko slučajno ima iskustva...
hvala :)
Hmmmm, ne znam baš možda bi ipak bilo bolje da pričekaš dok ne rodiš pa tek onda odeš na izbjeljivanje, pošto te sve paste i sredstva sadrže u sebi dosta kemikalija. Ja se trenutno dvoumim između izbjeljivanja i stavljanja ljuskica, jer sam ovdje http://poliklinika-krhen.hr/zubna-protetika/estetske-ljuskice/ pročitala da se one preporučuju kod ljudi koji imaju mrlje po zubima, što je moj slučaj. A vidim da su dosta i skuplje od izbjeljivanja, a bila sam i kod zubara koji mi je isto njih preporučio, ali malo sam ipak skeptična. Ne znam šta da radim, da li netko ima kakav savjet?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji