Izbjeljivanje zubi u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Atina

    Atina

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    .ima li neko iskustva s izbjeljivanjem zubi u trudnoći? konkretno sa trakicama za izbjeljivanje Crest Whitestrips?… koliko sam imala pročitati po forumima i sl., iskustva su vrlo dobra,navodno je to neki američki proizvod koji se donedavno nije ni mogao nabaviti u hrvatskoj i navodno daje jako dobre i brze rezultate, a što je najvažnije, poprilično je povoljno. dosada mi se to izbjeljivanje činilo apsolutno nedostupno, jer je skupo,a sada sam se baš zainteresirala i probala bi bez problema da nisam, eto trudna
    pa nisam sigurna kakve nuspojave može izazvati, s obzirom da su zubi (kao i sve drugo ) prilično osjetljivi u ovom razdoblju.
    ako neko slučajno ima iskustva…
    hvala :)

  • Tinicatini

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Hmmmm, ne znam baš možda bi ipak bilo bolje da pričekaš dok ne rodiš pa tek onda odeš na izbjeljivanje, pošto te sve paste i sredstva sadrže u sebi dosta kemikalija. Ja se trenutno dvoumim između izbjeljivanja i stavljanja ljuskica, jer sam ovdje http://poliklinika-krhen.hr/zubna-protetika/estetske-ljuskice/ [poliklinika-krhen.hr] pročitala da se one preporučuju kod ljudi koji imaju mrlje po zubima, što je moj slučaj. A vidim da su dosta i skuplje od izbjeljivanja, a bila sam i kod zubara koji mi je isto njih preporučio, ali malo sam ipak skeptična. Ne znam šta da radim, da li netko ima kakav savjet?

  • Avatar Ninachh12

    Ninachh12

    Broj poruka: 541

    Prijavi adminu

    atina-u trudnoći se ne preporučuje ikakvo izbjeljivanje zubi :)

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.