Pozdrav,jel za hipp uzorke se prijavim samo na njihovu stranicu i to je to?
Ja sam tako i stiglo 😊
Ja sam tako i stiglo 😊
Ok,hvala🙂
Ja sam tako i stiglo 😊
Ok,hvala🙂
Obavezno se prijavite i na bebimil dobije se divna radosnica 😍
Ajme koliko toga ima, a znam samo za par stvari. Ovo je super 😊 hvala na dijeljenju! Sad se bacam na slanje mailova i prijave 😅
U konzumu ima djeciji klub, ko se uclani dobije na kucnu adresu kupon s kojim ode u konzum prodavaonice i preuzme paket pelena 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
https://m.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/
Evo i ovo sam nasla, ali ja nemam karticu.
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Pozdrav mame :)
Posto sve mi volimo kad dobijemo neki tester, ovdje mozete napisati, staviti link ili sliku proizvoda kojeg ste dobile.
Nadam se ugodnom druženju 😍😊
Mene su bas razveselili ti testercici😁 ja sam poslala mail sljedecima:pliva-sudocrem, Nivea-baby krema i sampon. Preko fb sam poslala poruku Uriage dobila hrpu testera za mamu i bebu, Sebamed baby dobila 6testera za bebu. Preko web stranica poslala upit pampers-uzorak pelene, hipp paket za trudnicu i bebu, La roche-posay 2kreme za bebu i par vrecica testera, jgl kapi za nos za novorodence, bebivita knjiga papam fino i zdravo sa savjetima i receptima. Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla 😁svi su jako ljubazni i neki paketici brzo stignu a neke cekas uglavnom ako nemaju uzorke odmah odgovore. Sretno 😊
Bok, zanima me gdje se za La roche-posay prijavi? Nisam uspjela pronaći na njihovoj stranici nakon što sam se registrirala. Također za jgl ako može info Hvala!
Pozdrav mame :)
Posto sve mi volimo kad dobijemo neki tester, ovdje mozete napisati, staviti link ili sliku proizvoda kojeg ste dobile.
Nadam se ugodnom druženju 😍😊
Mene su bas razveselili ti testercici😁 ja sam poslala mail sljedecima:pliva-sudocrem, Nivea-baby krema i sampon. Preko fb sam poslala poruku Uriage dobila hrpu testera za mamu i bebu, Sebamed baby dobila 6testera za bebu. Preko web stranica poslala upit pampers-uzorak pelene, hipp paket za trudnicu i bebu, La roche-posay 2kreme za bebu i par vrecica testera, jgl kapi za nos za novorodence, bebivita knjiga papam fino i zdravo sa savjetima i receptima. Eto nadam se da sam ti bar malo pomogla 😁svi su jako ljubazni i neki paketici brzo stignu a neke cekas uglavnom ako nemaju uzorke odmah odgovore. Sretno 😊
Bok, zanima me gdje se za La roche-posay prijavi? Nisam uspjela pronaći na njihovoj stranici nakon što sam se registrirala. Također za jgl ako može infoHvala!
https://www.laroche-posay.com.hr/clanak/PAGE-BABY-KLUB/a33531.aspx
A isto tako i za jgl moras se uclanit
Sortiraj odgovore
Najstariji