bebina "selidba" u svoju sobu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maladea
    14. Prosinac 2014. 18:24

Drage mame ,evo ovako bebac ima 7 i po mjeseci i ja sam opet trudna znaci kad se beba druga rodi moja prva cura ce imati godinu i dva mjeseca, e sad mislili smo je tamo oko prvog rodjendana "preseliti" u svoju sobu pa me zanimaju slicna iskustva KAKO? KAKAV KREVET KUPITI? uf uf

Pavla
    15. Prosinac 2014. 19:37

Maladea, u istoj smo situaciji
    I meni će, ako Bog da, mala imat 14 miseci kad se rodi druga
    I ja se pitam dali je preselit u svoju sobu. Najrađe bi imala dva krevetića u bračnoj sobi.
    Jednog s jedne strane a drugog s druge strane kreveta

29.8.2022. ➕

• maladea
    17. Prosinac 2014. 09:48

Uf mi ti isto svasta kombiniramo nekako da to izvedemo sto bolje i za jedno i drugo dite ali bolje za nju da ide u svoju sobu i veci krevet (je da cu ja ronit suze al sto cu) ako budu obadvoje s nama to ce biti sou nece biti nikako spavanja tako da bas triba dobro ramisliti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.