Bebin karakter

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    Naravno da me moja ljubica inspirira za sve teme, pa tako i ovu.. znači čini mi se da je dosta čvrst, npr nešto ga mući ne palče odmah , napravi čubicu, kao da se duri i stenje i plače u sebi, kao da trpi, rasplače se kada više valjda ne može izdržat..jako je sramežljiv, kada mu se neka teta obrati umire od srama, nabija se u mene, u moje rame, neće doslovno pogledati u njenom smjeru više.. inače je jako vesela beba, samo nekaj priča i smije se stalno, ko ga zna može potvrdit, veseli i sretni, sretni malac.. naravno budan kada ne treba, kao da zna da braco velili spava pa da može biti sam sa mamom ili tatom družit se u miru pa da ne propusti to, probudi se uvijek kada mi idemo leći hahah.. kakav je karakter vaših beba?

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar DarijaZ

    DarijaZ

    Broj poruka: 1432

    Prijavi adminu

    Ja tvog D nisam dozivjela kao sramezljivu bebu, uvijek se smije i prica , nikad ga nisam vidjela da se srami

    A karakter V-a…ajme!  Nestrpljiv i nestrpljiv! Sve mora biti odmah i sad , jer ako nije, onda pocne kenjkati…tu nestrpljivost bi jedino izdvojila! inace je super bebica, puno se smije i guguce, i kad ga nista ne muci , poprilicno je miran…sad se vec i sam zaigra i zabavi na kratko s necim, a kada mu nesto ne pase ili je necim nezadovoljan to ce mi dati do znanja time sto ce prvo “ vikati ”na mene ( znate ono kad se namrsti, pa mi nekim tonom kao da me kori za nesto odguguce da mu se to ne svidja)…sve u svemu, super mi je ! 

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    DarijaZ


    Ja tvog D nisam dozivjela kao sramezljivu bebu, uvijek se smije i prica , nikad ga nisam vidjela da se srami

    A karakter V-a…ajme!  Nestrpljiv i nestrpljiv! Sve mora biti odmah i sad , jer ako nije, onda pocne kenjkati…tu nestrpljivost bi jedino izdvojila! inace je super bebica, puno se smije i guguce, i kad ga nista ne muci , poprilicno je miran…sad se vec i sam zaigra i zabavi na kratko s necim, a kada mu nesto ne pase ili je necim nezadovoljan to ce mi dati do znanja time sto ce prvo " vikati "na mene ( znate ono kad se namrsti, pa mi nekim tonom kao da me kori za nesto odguguce da mu se to ne svidja)…sve u svemu, super mi je ! 

    a gle kad je u društvu frendića mora bit cool frajer hahahah

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Moj je isto čvrst karakter. Tako mi se barem cini. Jako je razgovorljiv, veseo, ali nepoznate ljude prvo dobro odmjerka pa onda krene u komunikaciju. Kad je gladan nema cekanja, zna sto hoce i hoce odmah. Voli svoju mamu i njoj najviše vjeruje. 
    Puno se zaigrava sad i isto je prvo “galama” na mene ako nesto nije kako je njegova guza zamislila…

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar Mamilyn Monroe

    Mamilyn Monroe

    Broj poruka: 31

    Prijavi adminu

    Moj mušketir je ko ja u trudnoći-zen .. svima se smije,cijeli dan je vesel,osim par iznimaka, u slučaju gladi i pred spavanje

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    ajme nekaj sam sad otkrila hahah, mali je nervozan jer ne može zaspat iz nekog razloga i cendrav uopće me ne doživljava.. legla ja pored njega i počela oponašat njegove facice, ajme raspametio se.. najnovija fora mu je žvakanje na suho, ko riba izgleda ja umirem od smijeha i sad ja njemu to radila a on se smije ko budala.. onda se uozbiljio pa sam i ja.. ugl evo počela konačno pričat baby jezikom i baš sam si fenssiiii.. probajte pa javite kako prošlo..

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar LuKi5

    LuKi5

    Broj poruka: 2550

    Prijavi adminu

    To mr bas zanimalo, sto im to znaci sa ustima, moj vec to duze vrijeme radi. Meni je presmijesno za vidit kad to napravi. Dode mi ga ugrist koliko mi je to slatko I jednom  je dok je to radio onako nesto promrmljao tipa umam. I u zadnje vrijeme se poceo beljit. Kao da se namjerno izbelji sto vise moze I onda nakon toga udri u smijeh. I kad mu se izbeljim on opet se pocne beljit I smijati. :)) 

    14.06.2014. L ♥

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.