Urinarne infekcije

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nina108

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Drage mame nova sam ovdje kao i što sam nova mama koja je jako zabrinuta , nadam se da nisam fulala temu ako jesam oprostite…   
    Imam bebu staru 4 mjeseca , sa mjesec dana je dobio urinoinfekt te se deset dana lječio u bolnici…. Sada smo išli na kontrolu urina i urinokulture , međutim nalaz urina je odličan ali urino kultura pokazuje klebsiella oxytoca 10na6 dr nam nije dala nikakav antibijotik nego nam je ponovila nalaze nakon 4 dana te je opet urin odličan ali urinokultura ovajput pokazuje eserihiju coli 10 na 6. i sada du nas poslali u bolnicu na ambulantne pretrage…. Zanima me dali se tko sreo sa sličnim slučajem …. Oprostite na dugom postu ali stvarno se jako bojim za svoje zlato…. hvala

  • Avatar Dare12

    Dare12

    Broj poruka: 520

    Prijavi adminu

    Ja osobno nisam, ali mi je necak radi toga bija u bolnici po 20ak dana kad je ima 3 mj. i 7 mj. On je ima problem jer mu se kozica nije mogla na pisi navuc i tu su se skupljale bakterije i ono najbitnije je sta su nam bili rekli, ne koristit vlazne maramice, nego mlaku vodu….i naravno natezat kozicu.. Sad vec ima 4 godine i vise nikad nije ima problema s tim…

    <3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca… <3

    [daisypath.com]

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

    [lilypie.com]

  • paris

    Broj poruka: 398

    Prijavi adminu

    Draga Nina, evo da te utješim ima nas još koji smo se borili s time… U koju bolnicu idete? Da li su vam tamo radili neke pretrage još kad ste prvi put bili? Nama se nekoliko puta dogodilo da nam je nalaz urina bio ok, a urinokultura nije i svaki put smo ponavljali urinokulturu i nakon toga je bila dobra. Urinokultura ti može pokazati bakterije ako nije uzorak dobro uzet npr. ako su bakterije ispod kožice - kako je rekla i Dare12. Bitno je lagano tu kožicu prevlačiti koliko ide, ne siliti, i čistiti - ja sam mu čistila lagano sa vlažnom sterilnom gazom.
    Inače nama su preporučili kao neku “preventivu” kapi od brusnice CranAcrin i to smo koristili neko vrijeme nakon prestanka uzimanja antibiotike i d manosu - to nismo na svu sreću morali koristiti.
    Bit će sve ok - najbolje možda da mu u bolnici uzmu uzorak urina za UK - oni bi to trebali ispravno napraviti.

  • Avatar krafnica

    krafnica

    Broj poruka: 242

    Prijavi adminu

    Ja se borim sa eserihijom od malena. Jedino sta mi je pomoglo, a probala sam sve zivo su CranAktin kapsule koje mi je preporucila teta u ljekarni. Kako sam bila trudnica, napomenula je da se CranAktin kapima uspjesno lijeci eserihij kod beba. Preporucam, jer kolki sam citala o tom cranaktinu to je samo koncentrirana brusnica bez nekakvih posebnih dodatka…

  • Avatar Dary3

    Dary3

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Ja imam curicu od nepune 3god. i od 7mj. se borimo s eserihijom prvo je bila u bolnici s visokom temp. i davali su joj antibiotik, no nakon toga se vrača i pila je antibiotik još 3x inače idemo na rebro kod nefrologa.Pokušavam joj davati što više brusnice ali nevoli piti baš.

  • Ana66

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame.

    Imam curicu od skoro tri mjeseca. Zadnja tri dana sam primjetila da kada je gola i piški jako vrišti. Kada prestane piškiti se smiri. Čitala sam da bebe znaju vrištati kada piške jer tako lakše piške. Da li je neka od vas imala takvu situaciju i da li da idemo doktoru s njom? Ne bih je htjela voditi doktoru ako to nije ništa da tamo nešto ne pokupi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.