beba sa strane trbuha

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Brunhilda

    Brunhilda

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    imam pitanjce - trudna sam 38tj. Najjače dijete osjetim s desne strane, gotovo iznad kuka. Npr. ako stavim ruke uz tijelo, u stanju je pomaknuti mi desnu ruku. pri ležanju, uopće ne voli da legnem imalo na desnu stranu, odmah udara…zanima me je li moguće (ili kojji dio tijela) da bude toliko sa strane? Glava jest okrenuta prema dolje, pa s čim onda može dohvatiti toliko daleko? kao da nije na sredini trbuha, već doslovno sa strane.

  • Avatar MarijaŠ

    MarijaŠ

    Broj poruka: 1925

    Prijavi adminu

    Ja sam sad u 30.tt i mogu bebu jako često osjetiti upravo sa desne strane. Ne baš skroz kod kuka, ali zna biti skroz desno. Baš kako kažeš, nekad ako se okrenem upravo na desni bok nastane prava mala pobuna u trbuhu, pa se onda vratim na leđa. Mislim da nemaš razloga za zabrinutost, pogotovo jer se vidi na UZV kako je bebica okrenuta i da su to vjerojatno nogice.

    Krešimir 19.08.2014. <3

  • Avatar Iskrica1347

    Iskrica1347

    Broj poruka: 991

    Prijavi adminu

    Nemaš frke. Meni je u prvoj trudnoći znala cijela strana trbuha biti vidljivo pomaknuta u stranu. Ak je okrenuta beba prema dolje, bit će okomito kad dođe tren rađanja.

    Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Ja sam u 40. tjednu. Glava dolje, guza na lijevoj sredini trbuha, koljena na desnoj sredini trbuha, i onda u desnoj šupljini nogice. Barem sam si ja to tako pohvatala. Najbolej mi je kad se protegne. Guza napravi jedno brdo, a nogica se izboči kao ping pong loptica ispod desnog rebra. Ispod lijevog enma ništa.

  • Avatar medsr

    medsr

    Broj poruka: 439

    Prijavi adminu

    brigita,mi smo u 36-om tjednu i bebač mi je skroz desno već 2-3 tjedna.okrenut je glavom na dolje,ali ne miče se s desne strane trbuha.trbuh mi je večinu vremena nesimetričan jer valjda gura guzu…ne brini,sve je to normalno i sretno na porodu

  • Avatar Brunhilda

    Brunhilda

    Broj poruka: 21

    Prijavi adminu

    uh…dobro je…već sam se zabrinula i zapitala - pa kud si poš'o??!! Kad se protegne, zbilja više ne znam kud to sve stane u utrobi i gdje mu je koji dio tijela. Najomiljenije mu je zbilja pročačkati s desne strane, iznad kuka. I dalje je takav…:-) uskoro ćemo se upoznati i u vanjsmkom svijetu. Od sutra dnevna bolnica…hvala na potpori za sretan porod. ;-)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.