Beba odbija mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar new.mommy

    new.mommy

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Bok mame, ima li koju bebu od 6mj koja odbija mlijeko? Dakle isključivo dojenje do 5 mjeseca, e onda je odbila sisanje i nikako nije prihvaćala ponovo. Mjesec dana izdajanja, isprva išlo bez problema, ali nakon možda dva tjedna beba odbija i izdojeno na bočicu. Noću još uvijek ima buđenja, tad popije i adaptirano mlijeko ako nema dovoljno izdojenog. Sve u svemu jela bi stalno na žlicu a strahujem uvesti već sad tri obroka kad se preporuča jedan. Probava joj je normalna, ima stolicu svaki dan, nekad i više puta po manje. Četiri dana je i žlicu odbijala ali sad jede bez problema. Pravim Hipp žitne pahuljice s mlijekom, ali i to joj dajem samo ujutro. Ne znam što da radim, pije mlijeko samo u polusnu normalno, inače udara i odguruje flašicu. 
    Probala dvije vrste adaptiranog, mislim da nije do okusa. Razmišljam da joj dajem više obroka na žlicu pravljenih sa mlijekom, druge izgleda baš i nema… :(

  • Avatar mama842

    mama842

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Znam da će zvučati nezgodno,ali probaj dati i mlijeko sa žlićicom..susjeda je tako hranila svog bebača jer nije htio ni sisu ni bočicu…

    Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moj je u toj dobi isto jeo bočicu samu u polusnu, inače nema šanse.Promijenili smo ad, ali ista stvar. Tad je već imao dva obroka pa sam u kašice dodavala mlijeka da mu to nadomjestim. Nekako smo izgurali pa je opet zavolio bočicu. Ja mislim da je to samo faza. Sad ima godinu dana i bilo je tako više puta, hoće bočicu, neće kašicu, pa onda hoće kašicu, neće bočicu.

  • Avatar new.mommy

    new.mommy

    Broj poruka: 29

    Prijavi adminu

    Jučer upalilo na žlicu, danas pila na bočicu. Tko će ih znati :)

  • Avatar mama842

    mama842

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    To su sve male mustrice….bitno da papa..

    Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.