Beba odbija mlijeko

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    new.mommy
    17. Srpanj 2014. 12:10

Bok mame, ima li koju bebu od 6mj koja odbija mlijeko? Dakle isključivo dojenje do 5 mjeseca, e onda je odbila sisanje i nikako nije prihvaćala ponovo. Mjesec dana izdajanja, isprva išlo bez problema, ali nakon možda dva tjedna beba odbija i izdojeno na bočicu. Noću još uvijek ima buđenja, tad popije i adaptirano mlijeko ako nema dovoljno izdojenog. Sve u svemu jela bi stalno na žlicu a strahujem uvesti već sad tri obroka kad se preporuča jedan. Probava joj je normalna, ima stolicu svaki dan, nekad i više puta po manje. Četiri dana je i žlicu odbijala ali sad jede bez problema. Pravim Hipp žitne pahuljice s mlijekom, ali i to joj dajem samo ujutro. Ne znam što da radim, pije mlijeko samo u polusnu normalno, inače udara i odguruje flašicu. 
    Probala dvije vrste adaptiranog, mislim da nije do okusa. Razmišljam da joj dajem više obroka na žlicu pravljenih sa mlijekom, druge izgleda baš i nema... :(

• kukukaka
    17. Srpanj 2014. 15:08

Moj je u toj dobi isto jeo bočicu samu u polusnu, inače nema šanse.Promijenili smo ad, ali ista stvar. Tad je već imao dva obroka pa sam u kašice dodavala mlijeka da mu to nadomjestim. Nekako smo izgurali pa je opet zavolio bočicu. Ja mislim da je to samo faza. Sad ima godinu dana i bilo je tako više puta, hoće bočicu, neće kašicu, pa onda hoće kašicu, neće bočicu.

new.mommy
    18. Srpanj 2014. 13:20

Jučer upalilo na žlicu, danas pila na bočicu. Tko će ih znati :)

mama842
    18. Srpanj 2014. 14:45

To su sve male mustrice....bitno da papa..

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.