Bok mame, ima li koju bebu od 6mj koja odbija mlijeko? Dakle isključivo dojenje do 5 mjeseca, e onda je odbila sisanje i nikako nije prihvaćala ponovo. Mjesec dana izdajanja, isprva išlo bez problema, ali nakon možda dva tjedna beba odbija i izdojeno na bočicu. Noću još uvijek ima buđenja, tad popije i adaptirano mlijeko ako nema dovoljno izdojenog. Sve u svemu jela bi stalno na žlicu a strahujem uvesti već sad tri obroka kad se preporuča jedan. Probava joj je normalna, ima stolicu svaki dan, nekad i više puta po manje. Četiri dana je i žlicu odbijala ali sad jede bez problema. Pravim Hipp žitne pahuljice s mlijekom, ali i to joj dajem samo ujutro. Ne znam što da radim, pije mlijeko samo u polusnu normalno, inače udara i odguruje flašicu.
Probala dvije vrste adaptiranog, mislim da nije do okusa. Razmišljam da joj dajem više obroka na žlicu pravljenih sa mlijekom, druge izgleda baš i nema... :(
Moj je u toj dobi isto jeo bočicu samu u polusnu, inače nema šanse.Promijenili smo ad, ali ista stvar. Tad je već imao dva obroka pa sam u kašice dodavala mlijeka da mu to nadomjestim. Nekako smo izgurali pa je opet zavolio bočicu. Ja mislim da je to samo faza. Sad ima godinu dana i bilo je tako više puta, hoće bočicu, neće kašicu, pa onda hoće kašicu, neće bočicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji