Djevojke trebam pomoc, imam curicu od 5 mjeseci i idemo na more za koji dan, zanima me trebam li kupovati neko od pomagala (one kolutove, camce i ostalo) za boravak djeteta u moru ili je bolje da ju drzim u rukama pa da se skupa malo namocimo? Kako ste vi sa svojim klincima? Kad ste prvi put isli na more? Kako su bebe reagirale?
Po meni ti ne treba nista. Pitanje je kako ce beba reagirati na vodu. I vjerojatno ce se sve svesti na to da ces joj malko namocit nogice. Mozes uzet neki bazencic mali, pa ce joj u njemu bit toplija voda. Ugl. moj je sad sa 16 mj prvi put isao na more. Trebalo mu je 3 dana da se opusti. Nikakva pomagala nismo imali. U plicaku sam ga pustila samog i pazila, a kad bi isli malo dalje sam ga drzala.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala, tako nesto sam si i mislila, zapravo me najvise i brine njena reakcija na vodu...strah me da joj se bas i nece svidjeti pa nista od svega toga...
Osobno mislim da bi ove godine trebala preskočiti kupanje u moru. Mala je beba i još curica a znaš i sama koliko smo mi žene osjetljive na mjehur. Koliko god propagirali čisto more ipak je nedovoljno čisto za naše "male anđelčiće". Stoga neka se drži ručnika i suncobrana ove godine.
Mom je sinu 9mj, bili smo na moru i kupali se u plicaku, a kasnije i u dubljoj vodi. Kupili smo u DMu swimtrainer koji je za bebe vec od 4tog mjeseca. Uzivao je! S obzirom da se radi o manjoj bebi mislim da bi bilo ok napuniti manji bazencic morem i kupati je kao i obicno. Nema zdravijeg za nosic od mora. Mom se savrseno iscistio a cesto mu je prije toga curio. Sada je sve super. Takodjer bih pokusala i ici s njom u more ukoliko joj se svidi pa mozda i sa swimtrainerom kojeg se moze naknadno kupiti jer DMa ima u svakom vecem mjestu
Moj mali je ovo ljeto imao 6mjeseci i kupao se normalno u moru. Naravno,samo lad je bilo toplo more (pod toplo mislim na 25 stupnjeva npr).
Reagiro je super i nije se dao iz vode. Mi smo isto kupili swimtrainer i super je,samo sto je njemu bilo puno draze kad smo ga drzali jer je onda mogao sam lupati s rukicama po vodi. Osobno mislim da ti je super kupit taj swimtrainer jer sluzi do 4.godine zivota a kazu da je najsigurnije. Pa ako ga necete koristit ove godine,sljedece cete sigurno :-)
A pretpostavljam da bebac sa 5mj jos ne sjedi,tako da ga nemozes stavljat u one razne camcice..
Bazen svakako kupiti,to nam i doma super dode po ovim vrucinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji