Beba i kupanje u moru

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar nemononame

    nemononame

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Djevojke trebam pomoc, imam curicu od 5 mjeseci i idemo na more za koji dan, zanima me trebam li kupovati neko od pomagala (one kolutove, camce i ostalo) za boravak djeteta u moru ili je bolje da ju drzim u rukama pa da se skupa malo namocimo? Kako ste vi sa svojim klincima? Kad ste prvi put isli na more? Kako su bebe reagirale?

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Po meni ti ne treba nista. Pitanje je kako ce beba reagirati na vodu. I vjerojatno ce se sve svesti na to da ces joj malko namocit nogice. Mozes uzet neki bazencic mali, pa ce joj u njemu bit toplija voda. Ugl. moj je sad sa 16 mj prvi put isao na more. Trebalo mu je 3 dana da se opusti. Nikakva pomagala nismo imali. U plicaku sam ga pustila samog i pazila, a kad bi isli malo dalje sam ga drzala.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • Avatar nemononame

    nemononame

    Broj poruka: 41

    Prijavi adminu

    Hvala, tako nesto sam si i mislila, zapravo me najvise i brine njena reakcija na vodu…strah me da joj se bas i nece svidjeti pa nista od svega toga…

  • Avatar MiA21

    MiA21

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Osobno mislim da bi ove godine trebala preskočiti kupanje u moru. Mala je beba i još curica a znaš i sama koliko smo mi žene osjetljive na mjehur. Koliko god propagirali čisto more ipak je nedovoljno čisto za naše “male anđelčiće”. Stoga neka se drži ručnika i suncobrana ove godine.

  • Marinare

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    Mom je sinu 9mj, bili smo na moru i kupali se u plicaku, a kasnije i u dubljoj vodi. Kupili smo u DMu swimtrainer koji je za bebe vec od 4tog mjeseca. Uzivao je! S obzirom da se radi o manjoj bebi mislim da bi bilo ok napuniti manji bazencic morem i kupati je kao i obicno. Nema zdravijeg za nosic od mora. Mom se savrseno iscistio a cesto mu je prije toga curio. Sada je sve super. Takodjer bih pokusala i ici s njom u more ukoliko joj se svidi pa mozda i sa swimtrainerom kojeg se moze naknadno kupiti jer DMa ima u svakom vecem mjestu

  • te_ni1001

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Moj mali je ovo ljeto imao 6mjeseci i kupao se normalno u moru. Naravno,samo lad je bilo toplo more (pod toplo mislim na 25 stupnjeva npr).
    Reagiro je super i nije se dao iz vode. Mi smo isto kupili swimtrainer i super je,samo sto je njemu bilo puno draze kad smo ga drzali jer je onda mogao sam lupati s rukicama po vodi. Osobno mislim da ti je super kupit taj swimtrainer jer sluzi do 4.godine zivota a kazu da je najsigurnije. Pa ako ga necete koristit ove godine,sljedece cete sigurno :-)
    A pretpostavljam da bebac sa 5mj jos ne sjedi,tako da ga nemozes stavljat u one razne camcice..
    Bazen svakako kupiti,to nam i doma super dode po ovim vrucinama.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.