Beba 10 mj., hroptanje u nosu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandica20

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozdrav drage mame! 
    Imam bebu staru 10 mjeseci koja je prije ca 2 tjedna pokupila virozu. 3 dana je imao temperaturu i obilno mu je curio nosić. Kapali smo fiziološkom i čistili aspiratorom. Sve je bilo podnošljivo dok mu odjednom nije počelo hroptati u nosu. Dok diše na usta ne čuje se ništa, a ako mora disati na nos onda hropti i to jako. Pedijatrica je predložila Sinomarin i čišćenje fiziološkom i aspiratorom. Kaže da se sluz zavukla duboko u nosne kanale, a on to ne zna izbaciti van. Problem je u tome što je nosić relativno čist, tj. izlazi samo neka pjenica i ponekad malo sluzi. Ali to hroptanje nikako ne prolazi !! 
    Naime, bebač odbija dojiti i vec tjedan dana ne spavamo jer čim mu stavim dudu u usta on počinje hroptiti i ne može zaspati. A bez dude nema spavanja. 
    Da li ste imale sličnih iskustava? Ima li lijeka tome hroptanju i kako izvuči tu sluz van 

  • minni_me87

    Broj poruka: 121

    Prijavi adminu

    Mozda inhaliranjem. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.