Bakterije u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    03. Travanj 2014. 22:56

Nema na čemu... Sretno s tim kontrakcijama... Mene tu i tamo zna boliti kao menstrualna bol, ali ne osjetim neko stezanje, zapravo ni ne znam kak to treba izgledat. Negdje u 22. tjednu sam rekla doktoru da me to tak zna zaboliti, on pogledao i rekao da nije opasno jer nisam otvorena. Prije tjedan dana sam opet bila (s 28 tjedana), i bila sam uloživa za vrh prsta, šta god to značilo.

Što se tiče bakterija, nađene u urinu, kao i leukociti i eritrociti. Kad se sjetim brusnice povraća mi se. Sutra idem na kontrolu i zbog toga i zbog šećera...ufff...

blondie2010
    04. Travanj 2014. 10:21

Sretnooo! I ja ću ponovno na urinokulturu idući tjedan, prošli put je bila sterilna, ali to što kažeš - u trudnoći ti se svašta lijepi pa se nadam da se ništa ovaj puta nije zalijepilo :)

MarijaŠ
    04. Travanj 2014. 10:58

Meni se isto pojavila ureaplasma, pa smo se lječili i suprug i ja. Idući tjedan idem opet na urinokulturu, pa ćemo vidjeti je li se povukla.
    Moja liječnica mi je rekla da se ureaplasma pojavi u gotovo svakoj trudnoći, i u pravilu nije baš jako veliki razlog za zabrinutost, ali ju svakako treba liječiti. Ja sam ispočetka bila jako zabrinuta, jer sam svašta čitala o tome (pobačaji u ranoj trudnoći i tako), ali sam se nekako umirila nakon razgovora sa liječnicom. Nadam se da će mi ovaj put nalaz biti u redu.

Krešimir 19.08.2014. <3

• pepapiša
    03. Svibanj 2014. 18:13

drage moje,ja sam jako zabinuta u 5 mj. sam trudnoće. borim se s bakterijama u mokraci. mislite da to jako skodi bebi ?? :( bojim se. ma da je s bebom sve u redu :) svaki dan ju cujem..trenutno pijem antibiotik i stalno kontnroliram urin i nema novih rezultata.

Petra

PetricaAMM
    03. Svibanj 2014. 18:20

Haj trudnice i mamice! Je li koja imala zelenkasti iscjedak i koristila Medazol?

mare27
    25. Listopad 2014. 12:54

evo i mene...ja isto imam ureaplasmu i liječimo se ja i muž,već 9 mj pokušavam ostat trudna i sad smo počeli s pregledima i to mi otkriše i doktorica veli da zato i ne ostajem trudna,al meni to malo čudno jer vidim da ste vi sve zatrudnile a imale ste tu beštiju???

megi16
    18. Svibanj 2015. 13:08

Hey curke..
    I ja isto imam ureoplasmu.. Prvo smo se suprug i ja ljecili,i sad na kontroli je rekla da mi nije prosla ali je samo meni dala kremu i vaginalete.. Rekla je da cesto bude kod trudnica ta bakterija,da je se treba ljecit a ako se ne izljeci do 20i nekog tj da vise ne predstavlja opasnost.. Jedino mi nije jasno zasto ovaj put i suprugu nije dala da se ljeci jer ako ima i on onda opet mogu i ja dobit i tako stalno..

Lollypop
    03. Srpanj 2015. 12:48

Danas saznala da imam streptokok u mokraci  moram cekat 3 dana do antibiotika, je li to opasno?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Sova5
    03. Srpanj 2015. 13:09

I ja sam imala ureaplasmu. Mi smo dobili antibiotike i ja vaginalete. Ali uz to sam svaki dan pila čaj od breze. To sam ovdje na forumu pročitala. Kupila sam ga u bio&bio. Slijedeći nalazi su bili uredni (hvala Bogu). Tako da pijte čaj od breze 

• sanja55555
    25. Srpanj 2015. 10:59

Da li je netko tko je liječio ureaplasmu dobio terapiju sumamed jednokratna doza 1g te idući dan 500mg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.