Bakterija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinaZg1211
    19. Travanj 2019. 11:08

Neznam sta da radim. Trudna sam 33 tjedna( po svakom uzv 34) . U 21 tjednu mi je otkrivena eserihija coli. Dobila sam antibiotik i usljed njega strasnu gljivicnu infekciju. U to vrijeme sam putovala u hr i zavrsila na svetom dugu radi te upale te su mi dali vaginalete geonistin i kremu klotrimazol na recept.Vratila sam se u njemačku.  Mislila sam sve je super proslo jer sam se osjecala super. Ali na ponovljenim brisevima opet je nadjena eserihija. Ocajna sam i tužna.  Znaci li to da necu moci roditi vaginalno ? Danas se osjecam lose. Jucer mi je pocelo i peckanje dolje mislim tj bojim se da opet nije pocetak gljivica jer ono zadnji put bilo ocajno. Grudasto zeleno koliko je bila jaka  a koza mi se skroz upalila. Sad gledam nalaz posto mi ga je ubacila u trudnicku knjizicu i nigdje ne pisu reference neke koliko je jaka upala. Jutros kako sam ustala osjecam vrucinu,i muz kaze da sam vruca ali temp nema,mjerila sam 36c. Najradije bi otisla na hitnu jer se jako bojim. Kaze doktorica beba je jako jako nisko neznam moze li joj bakterija naštetiti.  Inace je jako aktivna ali zadnja dva dana kako se osjecam lose ona je skroz " poludila". Imam osjecaj da bi iskocila iz trbuha, neki osjecaj mi neda mira. Molim mame koje su prosle isto ili slično  da mi kazu sta bi napravile na mom mjestu. I da, kad je prvi put otkrivena dobila sam antibiotik Cerufox. Sad gledam antibiogram na pozadini nalaza ima jos par antibiotika koje mogu ali ona je meni opet dala isti. Zasto ako mi ne pomaze ? Brinem se samo radi bebe,jel moze njoj nesto biti ? 😞😞😞😞😞

• Bubica
    20. Travanj 2019. 13:00

TinaZg1211

Neznam sta da radim. Trudna sam 33 tjedna( po svakom uzv 34) . U 21 tjednu mi je otkrivena eserihija coli. Dobila sam antibiotik i usljed njega strasnu gljivicnu infekciju. U to vrijeme sam putovala u hr i zavrsila na svetom dugu radi te upale te su mi dali vaginalete geonistin i kremu klotrimazol na recept.Vratila sam se u njemačku. Mislila sam sve je super proslo jer sam se osjecala super. Ali na ponovljenim brisevima opet je nadjena eserihija. Ocajna sam i tužna. Znaci li to da necu moci roditi vaginalno ? Danas se osjecam lose. Jucer mi je pocelo i peckanje dolje mislim tj bojim se da opet nije pocetak gljivica jer ono zadnji put bilo ocajno. Grudasto zeleno koliko je bila jaka a koza mi se skroz upalila. Sad gledam nalaz posto mi ga je ubacila u trudnicku knjizicu i nigdje ne pisu reference neke koliko je jaka upala. Jutros kako sam ustala osjecam vrucinu,i muz kaze da sam vruca ali temp nema,mjerila sam 36c. Najradije bi otisla na hitnu jer se jako bojim. Kaze doktorica beba je jako jako nisko neznam moze li joj bakterija naštetiti. Inace je jako aktivna ali zadnja dva dana kako se osjecam lose ona je skroz " poludila". Imam osjecaj da bi iskocila iz trbuha, neki osjecaj mi neda mira. Molim mame koje su prosle isto ili slično da mi kazu sta bi napravile na mom mjestu. I da, kad je prvi put otkrivena dobila sam antibiotik Cerufox. Sad gledam antibiogram na pozadini nalaza ima jos par antibiotika koje mogu ali ona je meni opet dala isti. Zasto ako mi ne pomaze ? Brinem se samo radi bebe,jel moze njoj nesto biti ? 😞😞😞😞😞

Vidim da nitko ne pise pa cu ja...
    Nisam imala iskustva sa e coli u trudnoci (hvala bogu) ali ono sto znam da recept casne sestre iz posusja je rjesia eseruhiju prijateljici,baki,svekrvi i susjedi ( sa tim da je prijateljica bila trudna,a svekrva je dijabeticar a njima je jako tesko izbit je iz sistema)
    Dakle pij i dalje prepisane antibiotike al ovo smuckaj sastrane (ne moze ti odmoc u svakom slucaju) 
    [ul]
    [li]25 dkg korjena peršina[/li]
    [li]25 dkg limuna s korom[/li]
    [li]20 dkg meda[/li]
    [li]2 dcl maslinovog ulja[/li]
    Potrazi po internetu ima zena stvarno sta ih je spasilo...naravno pokusaj nabaviti domace proizvode Sretno [/ul]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.